2018.11.05. 14:17:58 9980 301

(Ne) szállj tovább! – Tippek a szállingózó hajszálak ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben Te is hosszú hajjal dicsekedhetsz, ha máskor nem is, így késő ősszel, vagy a téli időszakban, vagyis a sapkás szezon beköszöntével Te is találkozol az égnek meredező hajszálak problémájával. Hát ennek most vége!

Szálló haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szálló haj

Ha elég merész vagy, akár rövid frizurára is válthatsz, de azért ennél frizurabarátabb megoldásaink is vannak.

Száríts természetesen!

Ha a nap minden szakában egyenletes az otthonodban a hőmérséklet, akkor van lehetőséged arra, hogy kihagyd a hajszárítást, és természetes módon hagyd megszáradni a hajadat. Ha attól tartasz, hogy megfázna a fejed, akkor jöhet a hajszárító, de szerezz be egy ionozáló technológiával működő gépet. (Ezekben a készülékekben milliónyi negatív ion jön létre, melyek óvják hajunk nedvességtartalmát, csökkentik az elektrosztatikus töltést, segítik a hajszálak regenerálódását, könnyebbé teszik sörényünk fésülését. Sőt, a hagyományos hajszárítókhoz képest 30%-kal kevesebb hőmennyiséget használ, és körülbelül fele annyi idő elegendő hajunk megszárításához.)

Ezért is jó, ha van nálad kozmetikai kendő!

Töröld át a fésűdet egy kozmetikai kendővel, így kevésbé száll majd a hajad. A művelet lényege, hogy a fésű áttörlésével a kendő semlegesíti az elektromos töltéseket.

Száraz is?

Ha száraz az a hajad, az az egyik legérdekesebb, ám leggyakoribb oka annak, hogy a hajad szállingózik. Ilyenkor jó, ha mindig van kéznél valamilyen száraz hajra használható balzsam, pakolás.

Mire jó a kézkrém?

Azon kívül, hogy puhábbá varázsolja a kezeid, segíthet a szálló hajszálak elleni harcban. Ehhez kenj el egy keveset a kézfejeden, a krémes kezeddel simítsd át a hajkoronád!

Nem mindegy a sűrűség!

És persze az anyag sem! Válassz természetes anyagokból készült fésűt, a műanyag vagy fém „hajigazítókat” felejtsd el! Ezen kívül jobb, ha a választásod ritka fogú fésűkre, hajkefékre esik. A ritkábban álló fogak között kevesebb súrlódás keletkezik, mint a sűrűbben álló fogacskák között, így kevésbé állnak majd az égnek a hajszálaid.

Forrás: babyliss.hu, brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...