2022.03.21. 10:59:34 6352 220

Ne okozz (optikai) csalódást! – Így trükközz az öltözködéseddel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ruhatárunk segítségével kifejezhetjük aznapi hangulatunkat, saját egyéniségünket, kapcsolatunkat a világgal. Nőként az sem árt, ha bizonyos ruhadarabokkal javítunk alakunkon, kihangsúlyozzuk jó, és elrejtjük kevésbé előnyös tulajdonságainkat.

Csinos magassarkú... - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos magassarkú...

Ám ha nem vigyázunk, egy-egy öltözködési bakival sokat ronthatunk az összképen. A következő apróságokra érdemes mindenképpen odafigyelni!

Ügyelj a méretre!

Tele a szekrényed kisebb méretű, „de egyszer majd belefogyok” típusú ruhákkal? Sőt, alkalmanként szívesen is viseled ezeket? Nem biztos, hogy ez jó ötlet! Ha itt-ott bevág a nadrág, feszül a póló, kibuggyan egy huncut zsírpárnácska, az nem biztos, hogy éppen alakod előnyös oldalát mutatja majd.

Ne csak a történet, a lábad is legyen végtelen!

Ezt pedig egy jól megválasztott, hegyes orrú, extra magas sarkú cipővel érheted el! Optikailag egy ilyen tipegő sokat nyújthat az alakodon. A kerek orrú cipő, törpesarok ilyenkor nem lesz a barátod.

A híres-nevezetes V!

Ha szeretnéd kicsit megnyújtani a felső testedet, felejtsd el a kerek nyakú topokat, pólókat! Egy V-nyakú felső viszont segíthet, hogy nyúlánkabb alakod kölcsönözz magadnak.

Hosszú felső? Meglehet, el kell felejtened…

Egy csinos pulcsi, blúz, vagy éppen blézer amilyen egyszerű viselet, olyan sokat dobhat a megjelenéseden. Ám nem mindegy a hossza! Jó ha tudod, hogy ahol pulóver, blúz, blézer véget ér, ott fogja leginkább erősíteni az alakod. Ha a derekadnál van a felsőd vége, akkor a legvékonyabb, ha combodnál, csípődnél, akkor a legszélesebb terület kap majd hangsúlyt. Ha a hűvösebb napokon sem akarod, hogy az egészséged rovására menjen a divat, válaszd a következő kombinációt: magasabb derekú nadrág, hozzá rövid felső.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...