2015.07.21. 09:44:35 5011 143

Ne nevess, hiszen megrémült! - Vicces videók ijedt babákról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Együtt érzünk a kicsikkel, de akkor is nagyon vicces, ahogy megijednek például a porszívó hangjától. Hirtelen az arcukra fagy a mosoly, és a másodperc tört része alatt olyan rémült lesz az ábrázatuk, hogy meg kell őket zabálni. Garantáljuk, hogy te sem bírod ki nevetés nélkül!

Ijedt baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ijedt baba

Ha megriad egy baba, és sírni kezd, akkor általában mi is megrettenünk egy kicsit, hiszen nem számítottunk ilyen reakcióra. „Jól van, no! Hát nem kell megijedni, minden rendben van!”- mondjuk. És próbálunk nem nevetni, de olyan nehéz megállni, hogy elmosolyodjunk, hiszen a helyzet komikus, a kis pofijuk pedig imádni való! Nézd csak meg, mennyire!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...