2017.10.08. 17:37:28 11159 343

Ne legyen napi rutin – Amit nem kell minden nap tenni/mondani/kérni, hogy boldogok legyetek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valljuk be, életünk nagy része rutinfeladatokból, rutin tevékenységekből áll. Az órára, telefonunkra ébredünk, aztán felkelés, félálomban megivott kávé, többiek ébresztése, készülődés, rohanás, iskola, munkahely, újra otthon, vacsora, beszélgetés, lefekvés. Aztán másnap kezdődik minden elölről…

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

De végülis ez így van rendjén, talán éppen ezek miatt is várjuk annyira a hétvégéket, amikor is kiszakadhatunk a napi rutinból, és kicsit „kitombolhatjuk” magunkat. Egy idő után bizonyos dolgok a párkapcsolatunkban is (jó értelemben) megszokottá válnak, felvesszük egymás ritmusát, alkalmazkodunk egymás szokásaihoz. Ám azért érdemes odafigyelni, hogy bizonyos dolgok, mondatok ne váljanak mindennapossá, vagy ha úgy tetszik, elcsépeltté.

Hogy mire érdemes odafigyelni?

A következőkre biztos:

Az örök klasszikus

Hát igen, az a bizonyos bűvös szó, amit az ember a kapcsolat elején már annyira szeretne hallani, és ha végül megkapja, akkor madarat lehetne vele fogatni. Naná, hogy a szeretlek-ről van szó. Hogy helyes-e minden nap, akár többször is mondani, arról megoszlanak a vélemények. Van, aki szinte minden telefonbeszélgetés végén, reggeli búcsúnál, üzenet alkalmával szerelmet vall, és akad, aki szökőévente egyszer.:-) Ha tiszta szívből jön, és azért mondja az ember, mert úgy is gondolja, azzal nincs is gond. Ám a túl gyakran ismételt, és sokszor üres, jelentés nélkül „odadobott” vallomásnak nem sok értelme van.

Fontos, hogy elmondjuk a problémáinkat, de…

Ha az a probléma a kapcsolatunkkal függ össze, pláne beszélni kell róla. És igen, a párunk egy idő után a legjobb barátunk is lesz, így neki mondjuk el a munkahelyünkön, baráti társaságunkban felbukkanó gondokat. De azért csak csínján ezzel is! Persze, kivel is beszélnénk meg ezeket a gondokat, de azért minden egyes nap a másik sirámait hallgatni egy idő után hervasztó. Maradjon továbbra is a párunk a legfőbb bizalmasunk, de azért ne pakoljuk minden bajunkat az ő vállára! Hagyjunk neki is egy kis pihenőt!:-)

A tökéletest elvárni… minden nap

Van, hogy párunknak is rossz napja van, elfelejt ezt vagy azt, és (milyen meglepő) ő is hibázhat. Hiszen ő sem tökéletes, és ezt nem is kell tőle elvárnunk az év minden napján. Ő sem várja ezt tőlünk… (ugye?:-))

„És, mi volt ma?”

Igen, minden nap kérdezzük meg egymástól, de figyeljünk is oda a másikra, különben szinte semmi értelme a kérdésnek. Fontos, hogy megbeszéljük a nap történéseit, de talán még fontosabb akkor és ott jelen lenni a másik számára, maximálisan csak rá figyelni! Kapcsoljuk ki a televíziót, tegyük el a kezünk ügyéből a telefonunkat, és csakis a másikra koncentráljunk.

Minden nap… khm… teljesíteni…?

A kapcsolat elején persze, hogy szinte minden nap egymásnak esne a két szerelmes, de egy idő után meg fognak, és meg is kell tanulni a mennyiség helyett a minőségre törekedni. Mégiscsak legyen varázsa az összebújásoknak!:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...