2019.12.11. 10:44:34 7334 281

Nanu szelet tejbegrízzel és dióval - egyszerű mégis tökéletes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is már rég elfelejtetted a tejbegrízes ebédet, amit óvodában tálaltak neked? Pedig hogy szerettük! A jó hír, hogy újra felidézheted az emlékeket egy süteménynek köszönhetően. Diós is, rumos is, grízes is - mi kell még, hogy a család apraja-nagyjának kedvence legyen?

Tejbegríz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tejbegríz

Nanu szelet Patócs Katalintól

Tészta: 4 db tojásfehérjét lassan habbá verünk 30 dkg porcukorral. Közben 10 evőkanál vizet, 4 db tojás sárgáját, 20 dkg lisztet, 1 cs. sütőport és 10 dkg darált diót keverünk bele.

Majd zsírozott, lisztezett tepsiben, lassan sütjük kb. 15-20 percig.

Krémje: 1/2 l tejből, 5 evőkanál grízből tejbegrízt főzünk, ha kész, kihűtjük. 20 dkg sütőmargarint, 15 dkg porcukorral habosra keverünk. Ízlés szerint rumot és 10 dkg darált diót teszünk bele, összekeverjük.

A kihűlt tészta tetejére kenjük a krémet.

Díszíthetjük apróra vágott dió darabokkal, reszelt csokoládéval... Ki, hogy szereti!

Nálunk nagyon kapós, hamar elfogy!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...