2015.06.11. 09:30:27 5639 218

Nagyot ütött Amerikában a magyar tánccsoport!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Attraction és a Fricska trió sikere után úgy tűnik, hogy egy harmadik tehetséges tánccsoportunk is megmutathatja magát a világnak. Ugyanis az America's Got Talent show-ban továbbjutott a Freelusion Dance Company, akik hihetetlen produkcióval üdvözölték a publikumot.

Freelusion | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Freelusion | Fotó: youtube.com

A válogatón kérdés nélkül továbbjutott a csoport fényekkel kombinált, tánccal elmesélt története, melyben igazából egy trükk volt, de az nagyot ütött.

A csoportban egy amerikai táncos, magyar koreográfus (Papp Tímea) és magyar táncosok, grafikusok valamint jelmeztervezők vannak. A technológia, amit a kisfilmben láthattok nem más, mint a 3D video mapping, lenyűgöző, ahogy ezt a technológiai újítást a művészettel kombinálják a srácok. Így tovább Freelusion!

Nézd meg a videót!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...