2016.06.02. 17:54:04 12114 278

Nagy, júniusi filmajánló, ha a hűvös moziba vágysz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a nyár is bővelkedni fog a szórakoztató filmekben, és júniusban már ki is bérelhetjük a kedvenc középső helyeket, hiszen jónéhány alkotást megtekinthetünk a moziban. Popcorn, cola, jegyek a mancsokban, és már indulhat is a jól megérdemelt mozizás.

Moziélmény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Moziélmény

Rendes fickók – Már a mozikban!

Már most kikiálthatjuk a nyár vígjátékának a Ryan Gosling és Russell Crowe főszereplésével készült Rendes fickókat, akik a kicsit suta, enyhén balkezes, inkább szerencsés semmint megfontolt magánnyomozók örökzöld sztoriját elevenítik meg. Jó nők, jó pasik és jó sztori, nevettető poénokkal. Szerintünk érdemes megnézni!

Szenilla nyomában – Premier: június 16.

Gyerekekkel ez az idei kötelező, legalábbis júniusra, ugyanis júliusban jön a Jégkorszak legújabb epizódja, A nagy bumm. A nagy sikerű Némó nyomában második részében a kissé feledékeny, rövid távú memória problémákkal küzdő Szenilla keresésére indul a társaság, aki a családja felkutatása közben esik rabságba. Nem mondjuk, hogy a történet friss és ropogós, de az óceán 3D látványvilága és az imádnivaló karakterek miatt mindenképpen érdemes a moziban megnézni.

Mielőtt megismertelek – Premier: június 16.

Ez pedig a nyári romantikus kötelező, Emilia Clark főszereplésével (akiknek nem ismerős a neve: ő a népszerű Trónok harca c. sorozatból Daenerys Targaryen). Louisa Clark, a sztori főszereplője nyugodt kis életét éli, amikor veszélybe kerül a megélhetése, mivel a kávézó, ahol dolgozik, egyszer csak bezár. Louisa azért, hogy családját is támogatni tudja, elvállalja egy mozgássérült, depressziós férfi gondozását. A két ember nehezen csiszolódik össze, hiszen nagyon különbözőek, aztán hirtelen másként néznek egymásra…

Szemfényvesztők 2. – Premier: június 9.

Egy izgalmas és látványos mutatványokban gazdag filmre számíthatunk, aki látta az előző részt és tetszett neki, biztosan nem fog csalódni. A szövevényes sztori egy évvel az előző illuzionista produkciók után folytatódik, és a négy lovas úgy tűnik, hogy most csapdába eshet, egy informatikus lángelme csapdájába.

Függetlenség napja: Feltámadás – Premier június 23.

Ha már a folytatásoknál tartunk, nemcsak a Szemfényvesztőknek lesz második része… 20 év után újra visszatérnek az idegenek, és ismét átéljük a Függetlenség napját. Ez a 20 év azonban nem tűnt el nyomtalanul. Az emberiség megpróbált felkészülni, és az egész világ összefog, de sajnos hatalmas túlerővel kell ismét szembenézni. Minden azon a néhány bátor férfin és nőn múlik, akik saját magukat is feláldoznák a siker érdekében. Sajnos Will Smith nem szerepel a produkcióban…, és mi nem vagyunk biztosak a film sikerében, no, nem csak Will miatt (DE! Sóhaj...) :).

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...