2016.06.02. 17:54:04 13046 279

Nagy, júniusi filmajánló, ha a hűvös moziba vágysz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a nyár is bővelkedni fog a szórakoztató filmekben, és júniusban már ki is bérelhetjük a kedvenc középső helyeket, hiszen jónéhány alkotást megtekinthetünk a moziban. Popcorn, cola, jegyek a mancsokban, és már indulhat is a jól megérdemelt mozizás.

Moziélmény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Moziélmény

Rendes fickók – Már a mozikban!

Már most kikiálthatjuk a nyár vígjátékának a Ryan Gosling és Russell Crowe főszereplésével készült Rendes fickókat, akik a kicsit suta, enyhén balkezes, inkább szerencsés semmint megfontolt magánnyomozók örökzöld sztoriját elevenítik meg. Jó nők, jó pasik és jó sztori, nevettető poénokkal. Szerintünk érdemes megnézni!

Szenilla nyomában – Premier: június 16.

Gyerekekkel ez az idei kötelező, legalábbis júniusra, ugyanis júliusban jön a Jégkorszak legújabb epizódja, A nagy bumm. A nagy sikerű Némó nyomában második részében a kissé feledékeny, rövid távú memória problémákkal küzdő Szenilla keresésére indul a társaság, aki a családja felkutatása közben esik rabságba. Nem mondjuk, hogy a történet friss és ropogós, de az óceán 3D látványvilága és az imádnivaló karakterek miatt mindenképpen érdemes a moziban megnézni.

Mielőtt megismertelek – Premier: június 16.

Ez pedig a nyári romantikus kötelező, Emilia Clark főszereplésével (akiknek nem ismerős a neve: ő a népszerű Trónok harca c. sorozatból Daenerys Targaryen). Louisa Clark, a sztori főszereplője nyugodt kis életét éli, amikor veszélybe kerül a megélhetése, mivel a kávézó, ahol dolgozik, egyszer csak bezár. Louisa azért, hogy családját is támogatni tudja, elvállalja egy mozgássérült, depressziós férfi gondozását. A két ember nehezen csiszolódik össze, hiszen nagyon különbözőek, aztán hirtelen másként néznek egymásra…

Szemfényvesztők 2. – Premier: június 9.

Egy izgalmas és látványos mutatványokban gazdag filmre számíthatunk, aki látta az előző részt és tetszett neki, biztosan nem fog csalódni. A szövevényes sztori egy évvel az előző illuzionista produkciók után folytatódik, és a négy lovas úgy tűnik, hogy most csapdába eshet, egy informatikus lángelme csapdájába.

Függetlenség napja: Feltámadás – Premier június 23.

Ha már a folytatásoknál tartunk, nemcsak a Szemfényvesztőknek lesz második része… 20 év után újra visszatérnek az idegenek, és ismét átéljük a Függetlenség napját. Ez a 20 év azonban nem tűnt el nyomtalanul. Az emberiség megpróbált felkészülni, és az egész világ összefog, de sajnos hatalmas túlerővel kell ismét szembenézni. Minden azon a néhány bátor férfin és nőn múlik, akik saját magukat is feláldoznák a siker érdekében. Sajnos Will Smith nem szerepel a produkcióban…, és mi nem vagyunk biztosak a film sikerében, no, nem csak Will miatt (DE! Sóhaj...) :).

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!