2024.06.23. 15:42:51 6037 190

Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok június 29-től
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kilenc erdei helyszínen koncertekkel, szakvezetéses erdei sétákkal, kiállításokkal várja az érdeklődőket június 29-től július 7-ig a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok ingyenes rendezvénysorozat.

Muzsikál az erdő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Muzsikál az erdő

A résztvevők bejárják a Mátra erdőségeit a cseres tölgyes zónától a hegyvidéki bükkösökig. A programok között szerepelnek klasszikus, népzenei, világzenei és dzsessz-koncertek, amelyeken ismert előadók és a helyi művészek lépnek közönség elé - olvasható a Muzsikál az erdő honlapján.

Fellép mások mellett Csík János és a Mezzo, a Szirtes Folk Band, Boggie és Petruska, Boros Misi, a Fonó Zenekar, Horgas Eszter és Somogyi Lili, a Dűvő Zenekar, a Vox Mirabilis Kamarakórus, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóinak zenekara, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, az Anima Vonósnégyes, Pál István Szalonna és bandája, a Corpus Harsona Quartet és Szokolay Dongó Balázs, a Cimbaliband, a Muzsikás Együttes, a Misztrál és a Hot Jazz Band.

A résztvevők megismerkedhetnek a fenntartható gazdálkodás példáival, valamint tudományos ismeretterjesztő előadásokon bővíthetik tudásukat az erdő és a természetvédelem témakörében. Hagyományosan a rendezvényhez tartoznak a természethez kötődő Muzsikál az erdő fotó-, irodalom- és gyermekrajz-pályázatok, a napok zárásaként pedig alkalom nyílik kötetlen beszélgetésekre, a vendéglátó település megismerésére.

Az idei programoknak az első napon Szurdokpüspöki, majd Salgótarján-Eresztény, Mátraverebély-Szentkút, Pásztó-Mátrakeresztes, Tar, Gyöngyössolymos, Parádfürdő, Gyöngyöspata és Sástó (Gyöngyös) ad otthont. Idén új helyszínként jelenik meg Parádfürdő - Ilona-völgy, ahol a Muzsikál az erdő az Országos Erdészeti Egyesület éves vándorgyűlésével kapcsolódik össze.

A Muzsikál az erdő összművészeti rendezvénysorozat 2003-ban indult, az elmúlt húsz év során több mint kétszáz magyarországi és határon túli helyszín adott otthont a programoknak, és csaknem 1200 esemény valósult meg mintegy 6 ezer fellépő közreműködésével.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...