2017.04.24. 14:28:40 12063 337

Mutasd meg a magabiztosságod! – Ezeket viseld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan még magunk sem tudjuk, hányadán is állunk a magabiztosságunkkal, önbizalmunkkal. Van-e egyáltalán, és ha igen, hova tűnik akkor, amikor sziklaszilárd magabiztosságú kolléganőnk, barátnőnk, kedvesen, vagy nem épp kedvesen kioktat minket valamivel kapcsolatban.

Mosoly | Forrás: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosoly | Forrás: pixabay.com

Pedig lehet, néha-néha egy apróság is elég lenne ahhoz, hogy egy-egy ilyen vitában egyenrangú félnek érezzük magunkat a másikkal szemben. Felejtsd el, hogy Te kevesebbet érdemelsz, vagy kevesebbet érsz, mint mások! Ha ezeket mindig, vagy időnként viseled, nem csak Te, de mások is érzékelni fogják magabiztosságodat!

Mutasd meg az önbizalmad!

Ezt viseld:

Ne idegenkedj a pirostól!

Sokan félnek piros rúzst viselni, pedig nem csak az arcunk lesz tőle színesebb, hanem a szürke hétköznapok is. Vonzóbbak lehetünk, még magabiztosabbnak tűnhetünk, ha viszünk egy kis színt az arcunkra. Ne felejtsük el, amikor a reggeli sminkünket készítjük: egy kis szín sosem árt!

Merj váltani!

Mikor vágattál 10 centiméternél többet a hajadból? Vagy mikor változtattál utoljára a frizurádon, vagy annak színén? Gondolj egy merészet, vágass többet, válassz új fazont! Apróság, de az újdonság és a rengeteg bók jó hatással lesz majd az önbizalmadra!

Minél nagyobb, annál jobb!

Te viselsz ékszert? Valószínűleg igen, rajtad is elbújik egy picike fülbevaló, egy vékonyka nyaklánc, vagy egy aprócska gyűrű. Légy bátor, és szerezz be néhány nagyobb méretű láncot, „fülönfüggőt”, karkötőt! Vonzóbbnak, magabiztosabbnak tűnsz majd ezekben!

Nem mindegy, mit viselsz a ruha alatt!

Egy jól megválasztott fehérnemű tovább növeli az önbizalmadat. Legyen kényelmes, legyen csinos, legyen szexi, és érezd benne jól magad! Ha a ruha alatt rendben van minden, az kívülről is látszódni fog!

Tessék nevetni!

Mosolyogj, nevess, hahotázz, amikor csak tudsz, kedved tartja! Széppé, magabiztossá tesz minket, valamint szimpatikusabbak leszünk a külvilág számára, ha sokat mosolygunk! A nevetés ezek mellett egészséges is!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...