2017.05.03. 14:32:20 10396 261

Mozipremierek májusban - ezekért a filmekért érdemes popcornt ropogtatni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kellemesen telhet a május a mozi rajongóknak! Szuper filmek jönnek, már rögtön május első hetében! Ráadásul ez a program teljesen független az időjárástól, így nyugodtan betervezhetsz egy jó kis mozit, nem fogja semmi sem keresztül húzni a számításaidat. Biztos lehetsz benne, hogyha megváltod a jegyet, a popcorn langyos lesz, a kóla hideg, a választott film pedig - reméljük - megfelel az elvárásaidnak!

mozipremierek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com mozipremierek

Nézzük, mit tartogat nekünk a mozi májusban:

A Galaxis őrzői - Vol 2. - május 4.

A szeretnivaló karakterek - Peter Quill, azaz Űr Lord (Chriss Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Baby Groot (Vin Diesel), Yondu (Michael Rooker) - kis családként tekintenek most már egymásra, és egyre több kalandban vesznek részt. Az űr egyre távolibb szegleteit hódítják meg, és közben Peter apját is megtalálhatják... Akinek tetszett az első rész, valószínűleg a második felvonásban sem fog csalódni.

Arthur király - május 11.

Ez nem a klasszikus Arthur király és a kerekasztal lovagjainak újabb megfilmesítése, de köze van a témához. Guy Ritchie, angol filmrendező most sem tagadja meg rendezői vénáját, és egy újabb gengszter filmet kanyarít, melyben Arthur (Charlie Hunnam) nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, az utca nevelte, és a gengszterkedés a kenyere. Ám egy napon talál egy kardot, ami megváltoztatja az életét. Miért érdemes még megnézni? Jude Law játsza a főgonosz Vortigernt!

Alien: Covenant -május

A kult filmnek számító Alien-sorozat legújabb része, melyet a rendező Ridley Scott még horrorisztikusabbnak és látványosabbnak álmodott meg. Egy új bolygó vár felfedezésre, ahol egy lakót talál csak a Coventant űrhajó legénysége: Davidet, aki az előző expedíció túlélője, és embernek nem nevezhető.

A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja - május 25.

Amikor az első Karib-tenger kalózai filmet bemutatták, nem is sejtették, hogy ilyen sok folytatást megér majd a dolog, de Jack Sparrow kapitány karakterét olyan jól kitalálták, hogy csak rá (és persze az őt alakító Johnny Deppre) támaszkodva sikeres produkciókat hoznak újra és újra. A mostani rész sem ígérkezik unalmasnak, és egy új főgané is a színre lép, Salazar kapitány, Javier Bardem személyében, akinek a legfőbb célja, hogy megölje az összes kalózt, köztük Jacket is!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...