2020.11.16. 18:43:17 10384 236

Mosás után jön a vasalás – függönyöknél is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az őszi nagytakarítás egyik fontos momentuma az ablakpucolás, függönymosás. Gondolom, mindenki nevében mondhatom, hogy lélekemelő feladat.:-) De persze, itt is a végeredmény a lényeg: a ragyogó, tiszta ablakok és a friss illatú, gyűrődésmentes függönyök!

Hosszú függöny - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú függöny

Ha már gyűrődésmentesség! Ha Te sem figyeltél arra a függöny vásárlásakor, hogy vasalás nélkül megúszd a függönymosást, vagy mindenképpen ragaszkodsz hozzá, hogy vasalóval átszáguldj rajta, a következő tippek segíthetnek Neked!

Függönyvasaló tippek

-Ami a legfontosabb, hogy mindenképpen az anyagnak megfelelő vasalási hőmérsékletet válassz!

-Ha nagyobb méretű függönyt vagy kénytelen kivasalni, valószínűleg le fog lógni a földre a függöny egy része. Ügyelj rá, hogy a padló tiszta legyen. Vagy megoldás lehet még, hogy meghosszabbítod a deszkát egy asztallal, hogy biztosan ne kerüljön a földre a függöny.

-Tegyél a vasalódeszkára egy réteg alufóliát, arra egy rétegben valamilyen kendőt, nagypárnahuzatot például, és így vasaláskor alulról és felülről is jön a hő, így hamarabb kivasalhatod a nagyméretű darabokat!

Ha mégsem ragaszkodsz annyira a vasaláshoz!

Mosás után akár rögtön - feltéve, ha a centrifugázás alapos volt, illetve a függöny nem túl nehéz – vissza is csíptetheted a függönyöket a helyükre! Így a szárítás és a vasalás idejét is megspórolhatod!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...