2021.01.23. 19:04:44 8173 246

Mondd el a barátodnak, dalban – Dalok a barátságról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt hetek, hónapok eseményei után, közben a távolabb élő családtagjaink hiánya mellett a barátaink nélkül eltöltött percekkel, órákkal, napokkal is meg kell, kellett küzdenünk. Ők ugyanúgy az életünk részei, ahogy családtagjaink. Sőt!

Barátság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barátság

Sokféle barátság létezik. Van, akivel szinte napi kapcsolatban állunk, már-már testvéri a viszony. Vannak, akikkel csak néhány havonta, vagy inkább évente találkozunk, mégis ugyanott és ugyanúgy folytatjuk a beszélgetést, ahogy azt annak idején abbahagytuk. Léteznek internetes barátságok, akikkel a világhálónak köszönhetően tudjuk tartani a kapcsolatot. Sajnos, mostanság általában minden barátság utóbbi kapcsolattartási módra korlátozódik. Legyünk őszinték, a rohanó hétköznapokban viszont hajlamosak vagyunk elfeledkezni róluk, természetesnek vesszük, hogy vannak nekünk és beragyogják az életünket. A dalszerzőknek hála, rengeteg szép és őszinte dal született már a barátságról. Csemegézzünk e zenékből, aztán utána, vagy éppen zenehallgatás közben örvendeztessük meg barátainkat egy telefonhívással!

Queen: Friends Will Be Friends

Wellhello: Barátom

Magna Cum Laude: Akkor is a barátom maradsz

Wiz Khalifa: See You Again ft. Charlie Puth

The Rembrandts: I'll be there for you

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...