2021.03.24. 15:08:17 7128 241

Modern alapanyagok az otthonodban! A vinyl padlótól a WPC kerítésig...
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Beköszöntött a tavasz, beindultak ismét a felújítási munkálatok. Ha te is ilyesmit tervezel az otthonodban, esetleg kihasználnád az állam által nyújtott felújítási támogatást, érdemes tájékozódnod a hagyományos alapanyagokon túl a modern lehetőségről is!

Felújításhoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felújításhoz

Vízálló, meleg padlóburkolat, mi az? Elő a vinyl padlóval

Az egyszerű és olcsó megoldást általában a laminált parketta szokta jelenteni, ha belső terekről van szó, ám az sajnos nem állja meg a helyét a vizes helyiségekben. A takarításra is igen kényes és könnyen sérül, karcolódik is, tehát nagyobb igénybevétel alatt lévő helyiségekben sem praktikus. Újításként választhatjuk azonban a vinyl padlót, ami pár éve került a hazai építőipari piacra és egyáltalán nem kell úgy gondolnunk rá, mint egy rémes, idejétmúlt linóleumra – ugyanis erről szó sincs. Modern megjelenésű, jó vízálló képességű, csinos kis melegburkolat, amit az előszobától a hálószobán át a fürdőig bárhová fektethetünk – akár laminált parketta árban. Minden előnyét azonban akkor tudjuk kihasználni, ha profin, megfelelő alákészítéssel van leragasztva, tehát szerencsésebb, ha profikra bízzuk a felújítás ezen részét!

Viszlát éves kerítésfestés! Itt a WPC!

Ahhoz, hogy egy kerítés igényes és stabil legyen nem elég horror összegeket rákölteni már a telepítéskor, de legkésőbb néhány évente karbantartásra is szorulnak. Így van ez az egyszerű óvodakerítéstől, a deszkakerítésen, a kovácsoltvasig. Egy kis csiszolás, egy kis festés újra és újra szükséges ahhoz, hogy az időjárás próbáit sikerrel kiállja. A WPC anyagú kerítés olyan újítás, ami a korábbiakkal hasonló árban már telepíthető, ám nem kell rá többé gondot fordítanunk. UV védelemmel ellátott felülete nem szorul festésre, annál is inkább, mivel nem fém, hanem egy speciális, strapabíró műanyag. Megjelenése pedig a rusztikus fa hatástól a modern elegáns vonalig szinte bármilyen lehet. Színből épp így hatalmas a választék. A szerelése nem bonyolultabb egy deszkakerítés összerakásánál, a barkácsolásra hajlamosak akár maguk is lecserélhetik WPC elemekre a korábbi léceket.

Helló modern konyha, viszlát csempe!

A konyhában általában szokás a munkalap és a fölső konyhabútor közötti részt vízálló, könnyen takarítható burkolattal fedni, hogy az ételkészítés közben fröccsenő zsiradékok és más finomságok ne hagyjanak örök nyomokat. A csempénél eggyel modernebb és könnyebben takarítható megoldás erre a konyhai üvegpanel. Kérhetjük egyedi mintával, így még inkább feldobva a konyhánkat, vagy akár egy színben, harmóniát teremtve. Edzett üvegből készül, nem reped el, nem karcolódik és nem törik a normál igénybevétel során, takarítani pedig a csempénél is egyszerűbb, hiszen még fuga sincs.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...