2018.10.24. 08:36:52 11323 317

Mobilunk, mint "titkárnő"? Újabb hasznos app-gyűjtemény!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Párom sokszor megjegyzi, hogy én vagyok az ő „külső memóriája”. Pedig ő sem cetliken tartja nyilván a tennivalóit, csak vannak olyan elengedhetetlen dolgok, amiket nem tart fontosnak felírni. Ne kérdezd, miért! :) Persze, az én fejem sem káptalan, így azzal segítek magamon, hogy a gyakran ismétlődő feladataimról emlékeztetőket állítok be a mobilomon.

Mobiltelefon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mobiltelefon

Elfelejted időben befizetni a közös költséget? Már megint késve diktáltad be a mérőóra állását? Kimaradt egy-két alap dolog a bevásárláskor? Ilyen és hasonló teendők, listák könnyedén rögzíthetőek a jobb mobiltelefonok gyári naptárjában is. De nem törvényszerű, hogy az megfelel a te igényeidnek! Az alábbi app-ok – sajnos a legtöbb csak angol nyelven érhető el - a legnépszerűbbek és a leghasznosabbak a témában:

Evernote

Jegyzetelés, szervezés és tervezés. Mindez fotókkal és hangokkal kiegészítve, ha akarod! Nem szükséges begépelnünk a tennivalóinkat, mivel a kézzel írt jegyzeteink is „beolvashatóak” a fényképezőgép funkción keresztül. A tennivalókhoz emlékeztetők is létrehozhatók. A jegyzetek és a listák megoszthatóak, az alkalmazás pedig futtatható szinkronizálva egyszerre több eszközön.

Notin – notes in notification

Egy kis alkalmazás pontosan arra a célra, hogy soha többé ne felejtsünk el semmit. Gyors mentés, megbízható emlékeztetés, felhasználóbarát felület, könnyű kezelhetőség. Egyszerűsége miatt még azok számára is hasznos, akik idegenkednek a kütyüktől és szívesebben firkálnak kézzel a papír alapú naptárjukba.

Todoist: To-do lists

Kontrolláld életed minden területét, ebben lehet segítségedre ez az alkalmazás, mivel a fontos határidőket továbbra már nem kell a fejedben tartani. Természetesen az emlékeztetőket azért be kell állítanunk. A jegyzeteink, listáink fontos részeit színkóddal jelölhetjük. Sőt, a heti és napi tennivalóinkat kis grafikonokkal is szemléltethetjük.

Wunderlist: To-Do List & Tasks

Egyszerű bevásárló listától kezdve egészen egy munkahelyi projektig bármilyen feladatra alkalmazható ez a több készüléken szinkronizálható, multiplatformos applikáció. Lehetőség van képek csatolására és pdf-ek integrálására a listakészítés során. A feladatok pedig megosztással delegálhatóak. Az egyéni beállítások egy kissé nehezen találhatóak meg, de miután átrágtuk magunkat rajta, már könnyen kezelhető.

Jó hír, hogy létezik magyar nyelvű verziója is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...