2016.07.20. 10:20:27 6297 218

Mivel foglaljuk le a gyereket? – Nagyszerű játékötlet a kertben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Júliusban általában még az óvodás korú gyerek is otthon van, és pár hét után elég nehéz lefoglalni a sok játszópajtáshoz, inger-gazdag környezethez szokott kicsiket. Szerencsére vannak könnyen elkészíthető, otthoni játékok, amelyekkel sikeresen szórakoztathatjuk még a legmozgékonyabb törpéket is. Sőt, még az előkészületekben is segíthetnek.

Vízi nudlik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vízi nudlik

Azt hiszem, mindannyian köszönettel tartozunk az olyan kreatív anyukáknak és apukáknak, akik megosztják velünk nagyszerű ötleteiket. Most hatalmas hála és szobor a Hősök terén DIY Dad-nek, ezért a zseniális akadálypályáért:

Az akadálypálya összeállításához gyakorlatilag nincs másra szükség, mint jó sok vízi nudlira, hurkapálcikára (ezt esetleg lehet valami biztonságosabbal helyettesíteni, ha van ötletetek…), ducktape-re, labdákra és egy adag jó kedvre valamint kalandvágyra. A végén a trambulint medencével vagy egy adag málnaszörppel is lehet helyettesíteni. :)

A legjobb persze, ha egy kis ház versenyt is csaptok, és a szülők is beszállhatnak, mondjuk a labdadobálásba. Lehet mérni az időeredményeket, a sikeres találatokat, és természetesen mással is ki lehet egészíteni a mókát. Szerintünk nagyszerű ötlet és jól kombinálható! Érdemes kipróbálni.

A Baby League YouTube csatornán még több ötletet találhatsz, amelyekkel lefoglalhatod a kicsiket és a picit nagyobbakat is. Nagyon izgalmas nyárnak nézünk elébe! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...