2022.01.23. 11:00:10 6675 236

Mit tehetsz az elsárgult körmök ellen? – 4+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Okozhatja valamilyen egészségügyi probléma is, de általában a sokáig fent maradt lakk, esetleg a dohányzás, ami okozhatja a körmök sárgás elszíneződését. De nézzünk csak körül otthon, meglehet, a segítség a konyhából érkezik.

Szép és egészséges körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép és egészséges körmök

Természetesen, ha ezen praktikák segítségével sem múlik a köröm sárgasága, akkor érdemes szakemberhez fordulni, hiszen előfordulhat, hogy valamilyen betegséget jelez a sárga köröm. Próbáld ki a lenti tippeket, és tüntesd el természetes módszerekkel körmöd sárgaságát!

A legegyszerűbb: pihentesd!

Szép a festett köröm, az biztos, ám nem árt, ha néha pihenteted a kis „festővásznat” az ujjaid végén. Két szín között alkalmanként hagyj pár nap szünetet, hogy fellélegezhessenek a körmeid.

A mindent tudó sütőpor

A sütőpor csodatévő hatását mind a háztartásban, mind a szépségápolás során tapasztalhattad már. Keverj össze meleg vizet egy kis sütőporral, és áztasd ebben a körmeid 5 percig. Öblítsd le, és figyeld meg a hatást.

Használd ki itt is világosító hatását!

Áztasd körmeid citromlébe, és láss csodát, a sárgás elszíneződést elhalványodik!

Nem csak fogyaszt!:-)

Az almaecet nem csak egészségünkre lehet jó hatással, illetve a szépségápolás egyéb területein használhatjuk ki áldásos hatását, hanem elszíneződődött köröm esetén is. Keverj némi ecetet langyos vízbe, majd áztasd ebben a keverékben a körmeid néhány percig. Öblítsd le, kicsit meg is polírozhatod a körmeid felületét és tádám, azok újra egészséges színben pompáznak!

Egy jó alap mindenhol fontos!

Bizony, a színre festés előtt érdemes egy jó minőségű alapozó lakkot felvinni a körmeidre, ezzel is óvva őt a lakkozás káros hatásaitól.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.