2015.06.08. 16:26:03 8381 265

Mit keres egy tükör a dzsungelben? - Vicces videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezek a vadállatok is pontosan ezt kérdezik maguktól és egymástól. Mi ez a fényes valami és ki az ott benne? És miért nem tudom megfogni, megütni és megnyalni? Vicces, ahogy a dzsungelben elhelyezett tükörre reagálnak ezek a vadállatok.

Csimpánz a tükör előtt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csimpánz a tükör előtt

A gorillák nagyon agresszíven közelítettek a furcsa tárgy felé, egy ellenséges betolakodót láttak benne, akit nem sikerült arrébb taszigálniuk.

A leopárd hihetetlen kíváncsi volt, a csimpánzok jót mókáztak vele, sőt még használták is: szépítkezésre! Egy mandrill pedig megijedt. Az elefánt pedig szinte ügyet sem vetett rá. Nézd meg Te is a vicces videót!

Reméljük egyik állat sem szenvedett maradandó lelki sérülést a tudósok kíváncsisága miatt. :)

Forrás: distractify.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...