2021.04.26. 14:38:48 9041 273

Mire jó az ablakpárkány? – Legyen ez az új kedvenc helyed
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg a konyhában az ablakpárkányon általában finom fűszernövények illatoznak, addig a ház többi részén elég kihasználatlan ez a terület. Pedig ha elég széles a párkányod, akár a kedvenc kuckózós helyed is lehet, vagy éppen könyveid új otthona.

Ablakpárkány - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ablakpárkány

Ha elég nagy a hely

Mindenképpen használd ki, ha nagy ablakod és ehhez tartozó széles ablakpárkányod van! Egy matrac, néhány színes, hangulatos párna, egy pihe-puha takaró és már indulhat is a bekuckózás!

Gyűjtögetünk, gyűjtögetünk!

Ha odavagy az apró csecsebecsékért, kis szobrocskákért, vagy bármilyen apróságért, tarts belőlük kiállítást az ablakpárkányodon! Persze, csak magadnak és a ház többi lakójának!

Legyen a fény forrása!

Egy csinos kis éjjeli lámpa, vagy íróasztali lámpa nem csak jól mutat az ablakpárkányon, hanem hasznos is lehet.

Ötlet: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...