2017.05.08. 17:50:18 16811 348

Mire jó a kartonpapír? – Ötletes megoldások VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A párom szerint megrögzött doboz és kosárka mániás vagyok. Mert ha egy lakberendezési boltban járunk, az biztos, hogy egy újabb tároló kosárkával, dobozzal gazdagabbak leszünk. De nem tehetek róla, ha egyszer olyan praktikusak és jól néznek ki! Ám mostantól nem csak az üzletben vásárolt, hanem az „sk” készített dobozkák, kosarak is otthonunk díszei lehetnek – a párom legnagyobb örömére.:-)

Kartonpapír | Forrás: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kartonpapír | Forrás: pixabay.com

A saját kezűleg készített holmik azért is jobbak a boltban vásárolhatóakkal szemben, mert így teljes mértékben a saját ízlésvilágunknak megfelelően tudjuk díszíteni, összerakni, méretezni, alakítani például a rendkívül praktikus tároló dobozokat! És ami még jó, hogy valószínűleg olcsóbban ki lehet hozni egy-egy dobozkát, ha magunk készítjük. Azt már nem mondjuk, hogy gyorsabb is, legalábbis az elején biztosan nem!:-) És hogy egy régi kartonpapírdarabból micsoda csodák készülhetnek, arra itt van bizonyítékként ez a videó.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...