2022.02.20. 10:51:05 6288 230

Mindent a göndör pillákért – De legalábbis ezt a trükköt mindenképpen vesd be!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha sokunk nem is minden nap használ sminktermékeket, azért ha alkalmanként is dobunk fel magunkra egy make-up-ot, szeretjük, ha akkor tökéletesen nézünk ki. Vagy legalábbis nagyon közelítünk affelé.:-) És legyünk őszinték, bírjuk a göndör szempillákat is.

Szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szempilla

Ha utóbbival meggyűlik a bajod, pedig már mindent bevetettél a göndör pillák érdekében, most jól figyelj! Forradalmi újítás következik!

Szempillagöndörítő – lehet, hogy Te sem jól használtad?

Van ugye a szempillaspirál, amivel kiemelhetjük pilláink szépségét, illetve a szempillagöndörítő, amivel elérhetjük a kívánt formát. Ez utóbbi eddig neked sem sikerült? Lehet, nem jól használtad ezt a kis eszközt!

Egy kis trükk a göndörebb pillákért

Eddig ezt a kis eszközt úgy használtad, hogy alulról felfelé nyomtad a csipeszt a pilláidra? Akkor ezt most fordítsd meg! Először felülről lefelé nyomd a csipeszt, majd a hagyományos módon alkalmazd (alulról felfelé)! Mehet rá a spirál és tádáám, készen vannak a csodapillák!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...