2019.11.16. 13:34:21 8324 291

Mindened az újrahasznosítás? – Ezekért a szuper tippekért odaleszel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyian igyekszünk odafigyelni környezetünkre, Földünkre, hiszen tudjuk: ahhoz, hogy gyermekeink, unokáink is nyugodtan élhessenek itt, vigyáznunk kell rá, óvnunk kell őt. Sokszor a legegyszerűbb, legapróbbnak tűnő dolgokkal is sokat tehetünk!

Újrahasznosítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újrahasznosítás

Ha például nem folyatjuk feleslegesen a vizet, nem égetjük a villanyt a lakás összes helyiségében. Vagy éppen szelektíven gyűjtjük a szemetet, máris sokat tettünk egy élhetőbb Földért! És ha az újrahasznosítás hívei vagyunk, lássunk néhány szuper tippet arra, miként hasznosíthatjuk újra az egyre csak halmozódó műanyag flakonokat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...