2021.07.18. 08:31:35 6967 227

Mindened a farmer? – Ezeket biztos hordani fogod az idén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valami örök divat, akkor az a farmer. Szüleink, nagyszüleink is viselték már, és valószínűleg unokáink, dédunokáink is hordják majd. Persze, az éppen aktuális trendeket mindig követi, így ennek a csodás anyagnak állandóan változik a fazonja, hossza, stílusa.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

Ha imádod a farmert, ezeket a stílusú ruhákat biztosan beszerzed majd az magadnak.

Akár szoknyával, akár nadrággal viseled…

… a farmering remek választás lesz! Ha fiúsabb stílusú, az sem baj! Sőt!

Csak szellősen

Az óriási kivágásokkal „díszített” farmernadrág nem megy ki a divatból. Sőt! Minél nagyobb a repedés a nadrágon, annál jobb! Hordhatod pólóval, egy egyszerű, vagy éppen rafinált toppal, blézerrel.

Akár alkalomra is!

Egy jól megválasztott farmerruha, a megfelelően elegáns kiegészítőkkel akár alkalmi viseletnek is beillik. De egy papuccsal vagy szandival a rohanó hétköznapokon is imádni fogod.

Hűvösebb napokra

Egy jó farmerkabát véd, emellett ápol és eltakar. Trendi most a rövidebb fazon, amit akár nadrággal, akár egy laza nyári ruhával is viselhetsz.

Minél bővebb, annál jobb

A deszkás, bőszárú farmernadrág remek nosztalgiadarab. Míg alul ápol és eltakar, addig felül érdemes szűk, vagy akár rövidebb felsőt felvenni.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...