2019.08.16. 17:41:55 7623 240

Minden, amire nőként szükséged van a piperédhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A környezetemben élő hölgyekhez képest én igazán minimálban oldom meg a szépészet kérdéseit, azonban még így is roskadásig teli a pipereasztal. Tényleg mindezekre szükségem van? Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy minden területre elegendő figyelmet fordítok-e?

Szépségápolási termékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépségápolási termékek

Másokat is foglalkoztatott már ez a téma, így nem kell saját kutatást végeznem, és más nők szemszögéből is rálátok a kérdésre. Tehát íme mindazok, amik feltétlen szükségesek az egészségünk és ezáltal a szépségünk megőrzésének érdekében!

Mindig van új a nap alatt, bizony néhány változtatásra szükségem van a napi szépségápolási rutinom terén. Le kell például cserélnem a hajszárítómat és a hajkeféimet is, no meg persze a színezett alapozómnak sem ártana, ha fényvédős lenne…

Parfüm és (öregedésgátló, hidratáló) arckrém

A láthatatlan segítők: Egy, a bőrünk állapotának és életkorunknak megfelelő arckrémre illik áldozni, ugyancsak ez vonatkozik a védjegyünké válható parfümre is. Bátran kérjük ki a szépségtanácsadók véleményét!

Korrektor és highlighter (toll)

Mivel egyes nőknek igazán semmi szüksége arra, hogy nehéz alapozó réteget kenjenek gyönyörű bőrükre,így nem is biztatunk rá egyöntetűen mindenkit a beszerzésére. Azonban a megfelelő árnyalatú korrektor életmentő lehet a szem alatti karikák elkendőzésére. A highlighter, legyen szó toll, por, krém formáról, az extra fény érdekében vékonyan használjuk az árnyékos területeken.

Rúzs és szempillaspirál

Szerencsére a természetesnek ható sminkek nagyon divatosak manapság, így azok sem érzik magukat nagyon meztelennek, akik smink nélkül ki sem lépnek az ajtón, és azok sem érzik magukat különcnek, akik nem szeretik levakolni magukat. Az arcbőrünket felüdítő színű rúzst vagy színezett balzsamot érdemes megkeresnünk, a tekintetünk megnyitásához és kihangsúlyozásához pedig egy vízálló szempillaspirál dukál. Egy pillanat alatt alkalmibbá válhat a megjelenésünk általuk.

Szemhéjfesték

Miért kéne a bonyolult 3 féle színből álló kombinációt vagy a füstös szemeket erőltetni? Egy szép, semleges szín is elegendő lehet a szemünk hangsúlyozásához. A méz és a levendula minden szemszínhez tökéletes.

Szemfesték eltávolító

A csinos pandaszem igazából nem csinos. Sőt, kifejezetten káros kispirálozott szempillákkal aludni. Mindig jól mossuk le! Ilyen, kímélő terméket még a gyógyszertárakban is kaphatunk.

Arctisztító készítmény

Direkt nem lemosóként, gélként vagy krémként utalunk rá, hiszen itt is elsődleges szempont, hogy a saját bőrünk jellegének megfelelőt szabad csak alakalmazni. A gyógyszertári márkák itt sem okoznak majd csalódást.

Arcradír

Legyen szó mechanikai vagy biológiai hámlasztásról, bolti készítményről vagy otthon kevert krémecskéről, a lényeg, hogy rendszeres időközönként segítsünk rá bőrünk természetes megújulási folyamatához.

Fényvédő krém

Ne feledd, ha idejében elkezded használni a fényvédő funkcióval is ellátott krémeket - nem csak nyáron -, akkor a 60 éves önmagad majd köszönetet mond neked! Hiszen a napcserzett bőr huszonévesen még szépen mutat, de jaj, a nap káros hatásai csak később ütköznek majd ki.

Testápoló olaj

Félre a nehéz testápolókkal, itt jönnek az organikus olajak, amik zuhanyzás után zsíros érzet hátrahagyása nélkül szívódnak bele bőrünkbe: Tápláló argán, kókusz és mandula, hmm!

Ionos hajszárító és kevert sörtéjű hajkefe

A hagyományoshoz képest fele annyi ideig tart megszárítani vele hajkoronánkat, emiatt pedig a hő kevésbé roncsolja a szálakat. Ha cserére érett a hajszárítód, csak ilyenre cseréld át! A csupa műanyagból álló fésűk és kefék szálkásíthatják a hajszálakat. A szakértők szerint emiatt jobb olyan hajkefét választani, amin a műanyag sörték mellett természetes anyagokból (vaddisznósörte, bambusz) készült szálak, sörték is vannak. A haj csillogóbbá válik.

Hajkondícionáló

Kialakulóban egy új trend, miszerint a sampon elhagyható, helyettesíthető szódabikarbónával, almaecetes lemosással stb., de a haj kondicionálásáról nem érdemes lemondani. Ezt is saját hajtípusunk szerint válasszuk ki!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...