2018.06.13. 15:58:36 10081 293

Milyen rúzst válassz? A csillagjegyed segít!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondoltad volna, hogy a csillagjegyed azt is befolyásolhatja, melyik árnyalatú szájfény és rúzs áll neked jól? Bizony készült egy olyan kis összeállítás, ami ezt az összefüggést taglalja. Mi pedig elhoztuk ezt neked, hogy ha a bőröd és a hajad színe helyett inkább a személyiségedhez szeretnél színt választani ezekből a termékekből, azt is megtehesd.

Rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzs

KOS – A makacs és szenvedélyes hölgyeknek egy olyan egésznap tartós rúzsra van leginkább szükségük, amely fényes bíbor színben pompázik. Vöröset minden mennyiségben!

BIKA – Nyugodt föld jegyűként legjobban a mély tónusú, természetesebb színek állhatnak hozzád közelebb. Használj matt, „nude” színeket!

IKREK – Ők a társaság középpontjai, akiknél sosem árt, ha a táskában lapul a megfelelő szájfény. Veleszületett vibrálásukat kifejezhetik bármelyik izgalmas színű – ezüstös, aranyba hajló vagy püspöklila-, de mindenképp csókálló termékkel.

RÁK – Az előző csillagjeggyel ellentétben ők azok a nők, akik jobban szeretnek a háttérben maradni, így nem meglepő, ha szívesebben választanak egy kevésbé hivalkodó színt. A természetességet jelképező áttetsző, halvány színű szájfények ajánlottak, ugyanakkor a csillogás se maradjon el!

OROSZLÁN – Az összejövetelek királynője ritkán árul petrezselymet, akkor is csak, ha ő akarja. Élénk személyiségét tükröző megjelenését arany glitterekkel dúsított ajakfénnyel tudja megkoronázni.

SZŰZ – Te tudod, milyen színű a magyal bogyója? Ha szűz a jegyed, érdemes rögtön utána nézni, mivel ez a te színed! Használj kontúrt is, hogy mindig tip-top legyen a kinézeted!

MÉRLEG – Ha csak úgy kimozdulnál a barátokkal, vagy ha jeles eseményre vagy hivatalos, akkor sem kell más és más árnyalatokat választanod magadnak, mert egy világosabb, ugyanakkor vidám pink rúzs tökéletes választás lesz számodra.

SKORPIÓ – Skorpióként édes mindegy milyen színű a hajad és a szemed, mert totálisan biztos, hogy egy vamp vagy, aki sosem közönséges, de mindig csábító. Egy ilyen nőnek pedig sötét színű, nehéz rúzs dukál. A fekete bogyós árnyalatok a nyerők.

NYILAS – Sötét, matt rúzs az, ami a titokzatos nőknek kell. Mély bordó és mély lila színnel az ajkaikon a nyilas hölgyek bátran indulhatnak éjszakai kalandozásukra, vagy bolondíthatják újra és újra magukba szerelmüket.

BAK – Az állandóan elfoglalt, éjszakai bagoly jegy szülöttei a semleges árnyalatokat érezhetik magukhoz közelebb. A barackos árnyalat kis pinkkel fűszerezve jó választás!

VÍZÖNTŐ – A legálmodozóbb jegyként szinte állandóan a fellegekben járnak. A fenséges lilában játszó, hologramos szájfények azok, amelyek passzolnak mesterkéletlen lényükhöz.

HALAK – Hölgyeim, tessék jól meglepődni, mivel nálatok igenis sötétkék rúzs illik a szájra! A víz elem miatti kék mánia immár nemcsak a szemfestékekre fog kihatni, de az ajakfestékekre is.

Forrás: seventeen.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában