2021.12.03. 08:31:01 6901 227

Mikulásváró programokkal készül a Csodák Palotája
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

December 4-én, 5-én és 6-án különleges előadásokkal készülnek a Mikulás érkezésére a Csodák Palotájában, Óbudán.

Gyerek Mikulás az égben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek Mikulás az égben

Az ünnepi előadások sorában Puttonykaland címmel tudományos mesejátékot láthat a közönség mindhárom napon 11 órától az Öveges színpadon. Ezt követi a Buborék show, amelyen a buborékok fizikájáról hallhatnak izgalmas előadást a látogatók.

A Csillagszóró és jégszökőkút című délutáni programon látványos kísérletek során tárul fel az ünnepek varázslatos világa. A bemutatón többek közt a látogatók megtudhatják, hogyan kell egy lombikban hópelyhet növeszteni, mi történik a csillagszóróval folyékony nitrogénben, hogyan készül a jégszökőkút, vagy hogyan színezik a tűzijátékot. A hétvégén Richter Gedeon Science Show-val is várják az érdeklődőket, akik izgalmas kísérleteken keresztül imserkedhetnek meg a fizika és a kémia törvényeivel. Az előadások megtekintését a belépőjegy ára tartalmazza. Csoportok számára kötelező a regisztráció, amit a Csodák Palotája honlapján tehetnek meg.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...