2020.02.10. 17:48:30 9047 261

Miért szeretem a Valentin-napot?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudom, sokak szemében a Valentin-nap egy külföldről behozott, hatásvadász, magyartalan ünnep, ami csakis a virágárusok, az édességboltok forgalmának növelésére hivatott. Azért ennél egy egészen picit többről van szó, mert giccs ide vagy oda, azért lehet szeretni ezt az ünnepet is.

Valentin nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin nap

Miért is szerethető a giccses Valentin-nap?

Szerintünk a következő apróságokért biztosan!

Azok a csodás dalok!

Igen, ilyenkor aztán ömlik a rádiókból a sok „Ó, bébi, érted élek!”, „Te vagy a mindenem!” meg a többi csöpögős nóta. De tedd a szívedre a kezed, azért eközött a sok giccs között megbújik a Te, Ti szerelmes dalotok is! De legalább egy nóta akad a sok közül, ami a Te szívedet is melegséggel tölti el és mosolyogsz, amint felcsendül!

Egy jó ok, hogy egy napra felfüggeszd a diétád!

Január 1. óta szigorúan tartod magad az előírt étrendhez. Semmi tejtermék, semmi glutén, cukor meg aztán végképp nem. Az édesség iránti vágyadat némi gyümölccsel csillapítod, de azt is csak módjával. No, hát Valentin-napon, a csokiszívek, szerelmes üzenetekkel megédesített csokoládék, rózsaszín fondannal bevont sütemények napján azért belefér egy kis csalás. Pláne, ha a kedveseddel fogyasztod el azt a finomságot!

Nem tudod, mit nézz?

Ezen az estén biztos akad valami néznivaló a tévében. Igaz, leginkább romantikus filmekből választhatsz.:-)

Egy kis szín a szürkeségben!

Nem jó érzés a téli szürkeségben színes, vidám kirakatokat látni? Ugye, hogy nem is olyan nagy baj az a „kevéske” piros giccs!:-)

Egy kis ünnep sem árt!

Olyan régen volt karácsony és olyan messze még a húsvét! Jól esik egy kicsit megpihenni a végtelennek tűnő télben és ünnepelni egy keveset!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...