2017.03.06. 13:54:32 9427 225

Miért olyan népszerűek a felnőtt színezők?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokak számára meglepő fordulatot hozott az első felnőtt színező könyv megjelenése, mivel egy csapásra új hobbit teremtett a nők körében. Nem hiába, hiszen a rajzok életre keltéséhez csupán színes ceruza vagy tűfilc szükségeltetik. No meg természetesen egy-egy nekünk tetsző kép, amelybe könnyen belefeledkezhetünk a kimerítő hétköznapok után.

Felnőtt színező - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felnőtt színező

A színezés egy nagyon hálás tevékenység, rengeteg pozitív hatása van:

1.Felszabadítja a kreatív energiádat, ez garantáltan örömmel fog eltölteni téged. 2.Stressz oldó foglalatosság, ami ráadásul csökkenti a szorongást is. 3.Színezés közben mindkét agyféltekéd használatban van, így javul a koncentráló képességed. 4.Amivel a jobb agyfélteke szintén dolgozik, a vérnyomásod csökkenni fog színezéskor. 5.A különböző színek használatával a számodra szükséges hangulatot idézheted elő magadban, vagy a pillanatnyi érzelmedet fejezheted ki. …és ha már színek! Figyeld meg, mikor, melyik színekhez van kedved. Ez a hozzáértő szakemberek számára sokat elárulhat rólad és életed adott szakaszáról:

Kék

A víz színe, nem hiába áraszt nyugalmat, sőt az emberi kapcsolatokra is pozitívan hathat.

Zöld

Az egészség és a frissesség színeként emlegetik. Ezek mellett a család és az anyagi helyzet erősítéséhez is használhatod.

Sárga és narancs

Garantáltan jobb kedvre derítenek a vidámság színei, a citromsárga még méregtelenít is minket! Ezeken túl a szerelmi kapcsolatokat is kedvezően befolyásolja.

Piros

Ez a szín köztudottan feltölt. Vibráló és érzéki, viszont nem árt módjával használni, mert könnyen agresszívvé tehet.

Rózsaszín

Igazi csajos, romantikus szín. Azonban túl sokat használva rendkívül kislányos hatást érhetünk el vele.

Lila

Két nagyon eltérő életterülethez, a szexuális vágyhoz és a tudáshoz/tanuláshoz köthető szín. Vajon melyik miatt van rá szükséged?

Milyen témájú színezőt választhatsz?

Ahányféle ember, annyiféle színező: angyalos, természet inspirálta tájképes vagy állatos, esetleg egészen szürreális; és léteznek olyan kifestők is, amikben a képek mellett hozzájuk illő idézetek találhatóak.

A leginkább relaxáló talán a mandalás, mert nem koncentrálódik egy ponton, ugyanis a hangsúly nem az egyes részleteken van, hanem a teljes kép hangulatán. A rajzon gyakran ismétlődő mintáknak különösen nyugtató hatása van.

Próbáld ki! Utazz vissza a „gondtalan” gyermekkorba! Manapság már minden könyvesboltban megtalálhatóak a felnőtt színezők, és számtalan helyről ingyenesen le is tölthetőek.

Ugye, hogy nem csak gyermekeknek való?

Forrás: liveyourlifeinspired.blog.hu, lotusz.cafeblog.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...