2021.01.15. 13:28:25 7497 190

Miért jó, ha van SuperShop kártyád?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már számos cég plasztikkártyáját vehetjük igénybe pontok gyűjtésére, azokkal való fizetésre és egyéb juttatások elérésére. A SuperShop kártya hatalmas népszerűségnek örvend a vásárlók körében, lássuk, mit tud!

Pontgyűjtő kártya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pontgyűjtő kártya

A SuperShop program több, mint húsz éve létezik. Jelenleg közel 800 üzletben( pl. Spar, Interspar, OMW, Regio Játék, jegy.hu,Doktor24, ShareNow) használhatunk SuperShop kártyát, tankolásnál, napi bevásárlásnál, étkezéshez, utazásaink során- amennyiben nem felejtjük el a kasszánál előkapni. Ezzel pontokat szerzünk, esetenként duplázhatunk, akár triplázhatunk is- akciótól függően. A megszerzett pontokat aztán vásárlásainknál elkölthetjük. Egy pont egy Ft-ot ér.

Hasznos tudnivalók

Kellemes vásárlást!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...