2014.05.28. 19:00:00 5211 36

Mi történik „pofára esés” után?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az életben számtalan olyan pillanat van, amikor azt gondoljuk, vagy ki is mondjuk: nem megy tovább, elég volt! Mielőtt az a bizonyos utolsó csepp miatt a pohár tényleg kicsordulna, nézd meg ezt a videót, és hidd el: bármilyen kisebb vagy nagyobb akadály jön, képes vagy legyőzni! Egy újabb nehézség előtt pedig már a saját képzeletbeli filmedet nézheted vissza és adhatsz erőt saját magadnak: „Igen! Ezt is meg tudom csinálni!”

Így kell egy vesztett szituációból nyertesként kikerülni!

Heather Dorniden futónő versenyszellemére és küzdeni tudására mi sem tudunk mást mondani, minthogy inspiráló. Nézd meg Te is!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A stressz az élet megrontója? Így birkózhatunk meg vele

Az elmúlt évben az emberek több mint 70 százaléka arról számolt be, hogy többször kellett szembesülnie azzal az érzéssel, hogy olyannyira túlterhelt és stresszes, hogy nem hitte: valaha is felül tud kerekedni ezen – állapította meg a YouGov tanulmánya. Minderre pedig számos esetben ráépültek olyan egészségromboló viselkedési hatások is, mint a túlzásba vitt evés és/vagy alkoholfogyasztás, a dohányzás fokozott mértéke. Többen arról is beszámoltak, hogy a stressz szorosan összefonódott az életükben a depresszióval és a szorongással.

Egy kapcsolatban is fontos vagy! – Ne hanyagold el magadat sem!

Sőt, azt se hagyd, hogy Téged elhanyagoljanak! Természetesen egy kapcsolatban a közös örömök, közös célok, közös boldogság is nagyon fontos, ám nem szabad megfeledkeznünk saját magunkról, az egyéni igényeinkről sem. Pedig ez gyakran a háttérbe szorul…

Ezért megéri felvenni a futócipőt

Sokan a futást hobbiként, mentális és fizikai „felszabadítóként”, a mindennapi stresszhelyzetek eloszlatójaként, örömforrásként értelmezik. Mások kapaszkodót, elhivatottságot, életfilozófiát látnak a futásban. Az alábbiakban megnézzük, hogy miért érdemes mindenkinek felvenni a futócipőt. Igen, még azoknak is, akik úgy gondolják: a futás nem nekik való, és korábban meg sem fordult a fejükben, hogy valaha is ezzel a mozgásformával próbálkozzanak.