2015.12.25. 17:35:30 9124 217

Mi megy a tévében? - Karácsonyi filmajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Karácsonykor rokonokat látogatunk, vagy csak élvezzük a néhány napos pihenést. Közben a háttérben be van kapcsolva a TV, ez általában így van, akár jó, akár nem. Összegyűjtöttünk néhány filmet a közelgő 3 napból, amit nem annyira mernek ajánlani, pedig érdemes odakapcsolni – a Reszkessetek Betörők sokadig ismétlésén túl. :)

Holiday | Fotó: online.film.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Holiday | Fotó: online.film.hu

Holiday

Azért is ezzel kezdünk, mert a listából nagyjából egyedül ez szól a Karácsonyról és az ünnepekről. Aranyos történet, nagyon jó színészekkel (Jude Law, Kate Winslet, Cameron Diaz). Van benne nem kevés szomorúság is, de összességében rettentően kedves sztorik összekapcsolódása. Már csak azért is megéri megnézni, mert az egyébként többnyire aljas poénokkal operáló Jack Black is kifejezetten szerethető.

Vetítik:

Viasat3 december 25., péntek, 14:15

TV2: december 26., szombat, 20:25, december 27., vasárnap, 13:35

 

Bűbáj

Nem kifejezetten karácsonyi sztori, de a gyerekek biztosan nagyon fogják élvezni, ahogy a rajzfilm hősnőjét egy varázslattal a való világba küldik. Az idősebbek élvezhetik az esetenként vicces helyzeteket, de kifejezetten gyerekmese. Abból viszont kifejezetten jó, olyannyira, hogy Golden Globe jelölést is ért. A főszereplő Amy Adams is annyira jól hozza a figurát, hogy sokat kellett dolgoznia azon, hogy a későbbi filmjeiben lerázhassa magáról a hercegnő szerepét. :)

Vetítik:

RTL Klub december 25., péntek, 18:45

 

Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték

  Az első nem ünnepi és nem gyerekeknek szóló film. Robert Downey Jr. főszereplésével, de Jude Law és Naomi Rapace is kiemelendőek. Sir Arthur Conan Doyle talán nem úgy képzelte el az angol detektívet, hogy az (nem is kicsit) erőszakos, a zsenialitás és az őrület vékony határán mozog, viszont talán pont ettől elképesztően hatékony. Pörgős, kifejezetten izgalmas film.

Vetítik:

COOL, december 25., szombat, 20:45, december 27., vasárnap, 15:00

 

Terminator – Megváltás

Ha valaki a jelenben egy börtönben a kivégzését várja, mennyire számíthat arra, hogy a dolgok a jövőben még rosszabbra fordulnak? Az eredeti (1-3 részek) sztorijához lazábban kötődő, és végre a robotok által uralt jövőben játszódó Terminator tényleg megéri azt a néhány órát. Csatajelenetek, óriási robotok, ütőképes ellenállás John Connor szervezésében (Christian Bale), és a főszereplő, aki sodródik az eseményekkel. Ekkorra már  - ha jól csináltuk végig a karácsonyt – úgy is elegünk lesz a sok-sok kajából, és tele hassal nincs jobb, mint 3 órára elterülni a kanapén. :)

Vetitik:

FILM+, december 27., vasárnap, 21:00 és december 28. hétfő, 1:55

 

Éjsötét Árnyék

  Nos, nagyjából ez a film indukálta a bevezetőt. Nem kapott túl jó kritikákat, pedig szórakoztató, sötét humorral operáló film. Tim Burton és Johnny Depp már nem egyszer dolgozott együtt, és szerepet kapott még az „elmaradhatatlan” Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Eva Green és Chloe Grace Moretz is. Ilyen színészi felhozatal után tényleg nem tudunk jobb ajánlót írni. :)

Vetítik:

COOL, december 25., péntek, 19:00 és december 26., szombat: 15:15

Írta: tézsé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...