2017.11.13. 10:34:44 13485 423

Mi legyen a régi cipőkkel? – Régi lábbelik új élete
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Általában késő ősszel, a hosszú téli estékhez közeledve egyre több időt vagyunk kénytelenek a lakásban tölteni. Ez az időszak nem csak a filmnézős, családi társasozós, lazulós, bekuckózós esték időszaka lehet, hanem rendet is tehetünk magunk körül. Kezdjük, mondjuk a cipőkkel!

Használt cipők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Használt cipők

Szóval, nem árt néha rendet tenni a cipősszekrényünkben, melyik az a lábbeli, amelyikre még szükségünk van, és melyik az, amelyiktől megválnánk, esetleg új funkciót adnánk neki. Szóval, hova kerüljenek a már felesleges lábbelik?

Váltsd pénzre

Ha jó állapotban van egy vagy akár több pár cipő, viszont Te már biztos nem fogod hordani őket, tisztítsd meg őket, készíts róluk néhány remek fotót, és már mehetnek is valamelyik „adok-veszek” oldalra. Lehet, így karácsony előtt jól fog jönni egy kis plusz bevétel!

Adakozz!

Ha szintén jó állapotban vannak, ám viselni már biztos nem fogod őket, és úgy gondolod, másoknak talán nagyobb segítség lenne egy vagy több pár cipő, add le a közeledben lévő adománygyűjtő pontokon.

Adj neki új „munkahelyet”!

Ha strapabíró cipőről van szó, mondjuk egy sportcipőről, ami helyett már vettél újat, vagy egy bakancsról, aminek már szintén megvan az utódja, adj nekik új feladatot. Használd mondjuk a kertben a már megunt cipellőt (persze, nem a szuperszexi körömcipőre gondolunk:-))! Ezek után nagyon pucolgatni sem kell, hiszen úgyis „csak” a kerti munkálatokhoz veszed fel.

Legyen belőle dekoráció!

Ha már kert, akkor legyen belőle kerti dekoráció! Egy kis tisztítás után ültess bele növényeket, virágokat. Persze, majd csak tavasszal, addig pedig tervezgesd kerted, teraszod új díszeit!:-)

Kerti dekoráció cipőből1 | Forrás: WordPress.comKerti dekoráció cipőből1 | Forrás: WordPress.com
Kerti dekoráció cipőből2 | Forrás: shelterness.comKerti dekoráció cipőből2 | Forrás: shelterness.com
Kerti dekoráció cipőből3| Forrás: lousagar.tumblr.comKerti dekoráció cipőből3| Forrás: lousagar.tumblr.com

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...