2019.06.02. 10:49:29 16185 333

Mi kerüljön az önéletrajzba? – Ez a 3 hobbi biztos
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár általában az álláspiacon is uborkaszezonnak számít, hiszen ilyenkor a szabadságolások, egyéb teendők miatt nehézkesebb akár egy interjú összehozása is a jelöltekkel. Persze, a szükség nagy úr, ha új ember kell, új ember, kell, ha pedig munkahelyet váltanánk, próbálkozni bármelyik évszakban érdemes.

Önéletrajz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Önéletrajz

De ha éppen nem vagyunk álláskeresős időszakunkban, az önéletrajzunkat naprakészen tartani akkor sem árt.

Az egyik legkényesebb pont…

Ha az életrajzunk fő részét, mint munkatapasztalat, iskolák, sikerül is jól összerakni, a hobbi, szabadidő résznél kicsit megtorpanunk. Mi az, amit a ténylegesen szeretett hobbijaink közül érdemes beleírnunk, esetleg még pluszpontot is szerezve ezzel? Mondjuk, ezeket itt biztosan!

Zenélgetsz?

Esetleg imádod a fotózást, vagy éppen az írásért vagy oda? Ne titkold, hiszen mindegyik hobbi a kreativitásodról tehet tanúbizonyságot! Ha a zenéért rajongsz, esetleg játszol valamilyen hangszeren, vagy a szabadidődbe még egy saját zenekar is belefér, az arra is bizonyíték lehet, milyen sokoldalú vagy!

Egyesület, klub? Jöhet!

Tagja vagy valamilyen egyesületnek, klubnak, csoportnak? Esetleg pont a szakmába vág ennek a tevékenysége? Duplán jó pont! Ha valamilyen karitatív tevékenységet végző szervezet tagja vagy, szintén jó pont lehet, ha megemlíted az önéletrajzodban, hiszen önzetlenségedre is utalhat mindez. (Persze, ezzel az ember lánya, fia nem szokott kérkedni…:-)) Ha esetleg koordinátor szerephez is jutsz ezeken a helyeken, szervezőkészségedről tehetsz tanúbizonyságot!

Bírod a mozgást?

Ha a rendszeres sport az életed része, ne légy rest ezt közölni leendő munkáltatóiddal sem. Ha a csapatjátékokban vagy jó, illetve ezeket részesíted előnyben, az akár utalhat arra is, hogy jól tudsz együttműködni, jó csapatjátékos vagy. Ha a futás, kerékpározás tartozik a kedvenceid közé, azzal kitartásodról tehetsz tanúbizonyságot.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Tanulható-e az optimizmus?

Lionel Tiger amerikai antropológus, az optimizmust az evolúció során kialakult, az emberek egyik legmeghatározóbb funkciójaként értelmezte. Azt figyelembe véve, hogy az optimizmus a jövőről való gondolkodást hordozza magában - mely az elmúlással való szembesülést is tartalmazza -, tulajdonképpen a félelem ellensúlyozójaként is jellemezhető. Annak ellenére, hogy az előbbi megfigyeléssel nem mindenki ért egyet, tagadhatatlan, hogy az optimizmus az egészségre is erőteljes hatást gyakorol. De vajon tanulható az optimizmus?

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

A népi mesterségek és a fenntarthatóság a fő témája a Krisna-völgyi búcsúnak, amelyet július 26. és 28. között rendeznek Somogyvámos határában.