2019.11.01. 10:45:38 7123 211

Mesés ajkak és más „szépségturpisságok”! – Ki ne hagyd ezt a videót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idei hétvégén sokan öltenek jelmezt, vagy viselnek balhésabb ruhát, ha buliba, szórakozni indulnak, hiszen ismét ránk köszöntött az idei (még mindig nem szeretjük, mert nem magyar szokás:-)) Halloween.

Halloween smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halloween smink

Akadnak olyanok is, akik „csak” a sminkecsettel, alapozóval, korrektorral játszanak, és egy szuper sminket rittyentenek maguknak. Ha ötlet kell híján vagy, lentebb találsz segítséget! Vagy csak hangsúlyos és szép ajkakat szeretnél varázsolni néhány „rúzs-” és ecsetvonással? Nem lehetetlen! Ezt a videót figyeld és tanulj! Vagy csak gyönyörködj, ha úgy tetszik!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...