2020.06.04. 17:10:21 11626 319

Mentsd, ami menthető! – „Szerelj” gumicsizmát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gumicsizma, mint nélkülözhetetlen kiegészítő fontosságára akkor jöttem rá, amikor anyuka lettem. Vagyis, nem pontosan akkor, a kisfiam születése után körülbelül 1-1,5 évvel, amikor is elindult a fiatalember, és a tavaszi, no meg az őszi eső utáni pocsolyában tapicskolás a napi rutin része lett.

Gumicsizma javítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gumicsizma javítása

Mert ilyenkor bizony nem csak az aprónépnek kell beszerezni egy vízhatlan lábbelit, hanem anyuka, de akár apuka is bővítheti ezzel a cipőrepertoárját.

Ha pedig a gyerek nem egy pocsolyában ugráló típus, de családi házatok, kertetek van, akkor szintén szükséged lesz egy strapabíró darabra.

Semmi sem tart örökké

Sajnos, ezek sem örök darabok, úgyhogy előbb vagy utóbb, de elhasználódnak. De van még az az állapot, amikor menthetőek! Íme, néhány tipp a haushaltstipps.net jóvoltából!

A módszer természetesen inkább az otthoni, játékra vagy kerti munkára szánt csizmákhoz jó, a divatos gumicsizmádhoz már kevésbé. De valószínűleg az utcán viselt darab nem is megy olyan hamar tönkre!:-)

Így mentsd meg a gumicsizmád!

Ehhez szükséged lesz egy vastagabb ragasztószalagra, ami barkácsboltban beszerezhető. Ezek mellett a problémás lábbelire, és a türelmedre.

A csizmát egy nedves rongy segítségével alaposan tisztítsd meg, különös tekintettel a bajos területre! Hagyd megszáradni, de akár át is törölheted egy ronggyal!

A ragasztószalagot ragaszd fel a lyukas vagy elrepedt részre, simítsd rá alaposan. Az sem baj, ha belülre is kerül egy kevés a ragasztószalagból, az a biztos!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...