2015.10.18. 14:32:17 6632 228

Melyik hajszín illik hozzád?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Unod már a régit, és szeretnéd, hogy valamilyen teljesen új szín díszítse azt a pamacsot ott a fejed tetején? Biztos Neked is van legalább egy olyan barátnőd, aki szinte gondolkodás nélkül vált egyik színről a másikra – és minden jól áll neki! Ha Te nem vagy ilyen szerencsés, most segítünk!

Színes haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes haj

Ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, vajon milyen hajszín passzol Hozzád, ne légy rest továbbolvasni.

Ha az arcbőröd…

… rózsás vagy barackos színben tündököl

Akkor Te valószínűleg rendelkezel néhány huncut szeplővel is, orcáid pedig édes pirosak. A szürkés, hideg színek semlegesítik arcod rózsás tónusát. A vöröses, esetleg aranyló színeket hanyagold, mivel a melegebb árnyalatok közé tartoznak, túlságosan elütnek a bőröd színétől.

… sárgás tónusú

Te vagy az, akit az összes barátnője irigyel, mivel nyáron elég, ha elsétálsz a törcsidtől a strand legközelebb eső büféjéhez, és máris csokibarna vagy. Az előző csoportba tartozók irigységét talán annyiban enyhítheted, hogy Te is rendelkezel néhány aprócska szeplővel. Ha hajszínt kell választanod, mindenképp az arany árnyalatú, meleg szőke vagy barna tónusokat részesítsd előnyben.

… halvány, kissé sápadt árnyalatú

A Te bőröd az, ami télen és nyáron is ugyanolyan: fehér. Az átütő vénáktól egy egész halványkékes színt is kap. Ha az ideális hajszínt szeretnéd kiválasztani, voksolhatsz a már-már fehérbe hajló szőkére, illetve az aranyszőke, vagy a melegebb vöröses árnyalatokra.

… olívaszínben tündököl

Habár leginkább a déli országok hölgyeit sorolják ide, akár a világosabb bőrszínnel rendelkezők is bírhatnak némi olívás „beütéssel”. Ez a bőrszín arról ismerhető fel leginkább, hogy a rózsás árnyalat hiányzik belőle. Egy kicsit szürkésnek hat az arcbőröd. Ha hajszínt választasz, mindenképp olyat válassz, ami sötétebb, mint a bőröd. De el a kezekkel a vöröses, meleg színektől!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...