2015.10.18. 14:32:17 10751 233

Melyik hajszín illik hozzád?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Unod már a régit, és szeretnéd, hogy valamilyen teljesen új szín díszítse azt a pamacsot ott a fejed tetején? Biztos Neked is van legalább egy olyan barátnőd, aki szinte gondolkodás nélkül vált egyik színről a másikra – és minden jól áll neki! Ha Te nem vagy ilyen szerencsés, most segítünk!

Színes haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes haj

Ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, vajon milyen hajszín passzol Hozzád, ne légy rest továbbolvasni.

Ha az arcbőröd…

… rózsás vagy barackos színben tündököl

Akkor Te valószínűleg rendelkezel néhány huncut szeplővel is, orcáid pedig édes pirosak. A szürkés, hideg színek semlegesítik arcod rózsás tónusát. A vöröses, esetleg aranyló színeket hanyagold, mivel a melegebb árnyalatok közé tartoznak, túlságosan elütnek a bőröd színétől.

… sárgás tónusú

Te vagy az, akit az összes barátnője irigyel, mivel nyáron elég, ha elsétálsz a törcsidtől a strand legközelebb eső büféjéhez, és máris csokibarna vagy. Az előző csoportba tartozók irigységét talán annyiban enyhítheted, hogy Te is rendelkezel néhány aprócska szeplővel. Ha hajszínt kell választanod, mindenképp az arany árnyalatú, meleg szőke vagy barna tónusokat részesítsd előnyben.

… halvány, kissé sápadt árnyalatú

A Te bőröd az, ami télen és nyáron is ugyanolyan: fehér. Az átütő vénáktól egy egész halványkékes színt is kap. Ha az ideális hajszínt szeretnéd kiválasztani, voksolhatsz a már-már fehérbe hajló szőkére, illetve az aranyszőke, vagy a melegebb vöröses árnyalatokra.

… olívaszínben tündököl

Habár leginkább a déli országok hölgyeit sorolják ide, akár a világosabb bőrszínnel rendelkezők is bírhatnak némi olívás „beütéssel”. Ez a bőrszín arról ismerhető fel leginkább, hogy a rózsás árnyalat hiányzik belőle. Egy kicsit szürkésnek hat az arcbőröd. Ha hajszínt választasz, mindenképp olyat válassz, ami sötétebb, mint a bőröd. De el a kezekkel a vöröses, meleg színektől!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.