2023.01.26. 12:20:00 5410 200

Melyik archetípusba tartozol? A tealevelek megmondják! 3/3
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán a legátfogóbb személyiségelmélet fűződik a svájci pszichológus, Jung nevéhez, és éppen ezért nem árt megismerkednünk a rendszert alkotta archetípusokkal. Ha még nem foglalkoztatott a téma, talán éppen ez a szórakoztató összefoglaló fog elindítani ezen az úton.

Különböző teafajták - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különböző teafajták

Elérkeztünk az utolsó négyesfogat megismeréséhez, amelyek során fény derül arra, hogy a legkülönlegesebb teák melyik ősképekhez tartoznak. Amennyiben lemaradtál a saját típusodról, az első csoportot itt, míg a másodikat itt tudod megismerni.

Aki a mate teát szereti: Bölcs archetípus

Ez az archetípus arról ismert, hogy rendkívüli módon szomjazik a tudásra. A folyton bővített ismereteit pedig a külvilág megértésére használja fel. Azonban cselekvés helyett a legtöbbször csupán elméletben foglalkozik dolgokkal.
A folyton-folyvást ismeretbővítésre használt elme egy kis támogatásra szorul, amit a mate teák meg is adnak neki, de még ennél is többet kap ez az archetípus ettől a forró italtól, hiszen az agyműködés élénkítése mellett testünket fizikai szinten is felfrissíti.

Ha az oolong teát kedveled legjobban: Varázsló archetípus

A természeti törvényszerűségek tisztelete mellett úgy képes újra és újra megújulni ez az archetípus, hogy közben mindig túlszárnyalja önmagát. Igazi rejtély ő, akinek titkai még önmaga előtt is feltárásra szorulnak.
Az oolong tea azonban még a varázslóknál is varázslatosabb, így ezek az emberek is képesek lesznek teázás közben átélni azt, ahogy a misztikum hatalmába keríti az embert.

Amennyiben pu-erh ázik leggyakrabban a csészédben: Uralkodó archetípus

Ennek az archetípusnak a vezetői gyakran hallják magukról, azt, hogy igazi vezető egyéniségek. ez nem csoda, hiszen ők a legtöbb helyzetben képesek úrrá lenni a dolgok felett. A felelősségteljes emberek pedig hibába félnek a zűrzavartól, késztetést éreznek, hogy kivezessék abból a közösségüket.
A pu-erh tea ehhez ad nekik elég bölcsességet és erőt, miközben sikeresen csökkenti a vállukra nehezedő teher miatt érzett nyomást.

A matcha tea rajongói: Alkotó archetípus

Az újfajta látásmóddal rendelkező csoport másik jellemzője, hogy szeretne valami maradandót létrehozni. A kreatív archetípus képviselői közül nem véletlenül kerülnek ki a legjobb művészek, azonban ennek a típusnak elég csapongó lehet a figyelme.
A matcha tea úgy segíti őket az alkotásban, hogy ihletet nyújt és segít a vízión tartani a szemet. Kortyolgatása közben újraélhető az alkotás örömének édes íze.

Forrás: www.teapalota.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...