2024.07.05. 17:40:30 4367 142

Mehet a gépbe! – 2+1 dolog, ami mehet az automata mosógépbe
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az automata mosógép igazi megmentő a háztartásban, különösen, ha a család minden tagja folyamatosan termeli a szennyest. Nemcsak a házimunka gyorsaságát növeli, hanem jelentős energiaspórolást is biztosít, hiszen hatékonyan használja a vizet és az áramot.

Mosógép Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosógép Fotó: 123rf.hu

Az időspórolás szintén hatalmas előnye: míg a mosógép dolgozik, te nyugodtan foglalkozhatsz más teendőkkel, vagy egyszerűen pihenhetsz egy kicsit.

De mit is érdemes az automata mosógépben mosni?

Nos, szinte mindent! A ruháktól kezdve az ágyneműig, a törölközőktől a konyharuhákig minden belefér. Sőt, még olyat is a dobba dobhatsz, amiről nem is gondoltad volna, hogy a mosógépben megtisztítható.

Tiszta felmosó? Ez sem álom többé…;)

Ahelyett, hogy mosod, dörzsölöd, nyomkodod, hogy végre újra tiszta legyen, egyszerűen csak tedd be a mosógépbe a felmosófejet, felmosórongyot és meglátod, patyolattiszta lesz! 40-60°C közötti program bőven jó lesz, hogy tiszta és illatos legyen a felmosóeszközöd!

Ne dobd ki!

A koszos szivacs gyakran a szemétben végzi, pedig még bőven használható lenne. Hát mosd ki! Kerüljön néhány régebbi konyharuhával együtt a mosógépbe, és ha kész, máris használhatod a régi/új szivacsodat. Hogy ne kallódjanak el a kis téglalapok tisztítás közben, tedd őket mosótasakba!

Fürdesd meg a zuhanyfüggönyt!

Ha azt szeretnéd, hogy a zuhanyfüggönyöd úgy ragyogjon, mint új korában, akkor néhány régebbi törölköző társaságában dobd be a mosógépdobba, és egy alacsonyabb hőfokú programmal mosd ragyogóan tisztára!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...