2021.12.13. 13:27:55 7439 286

Megvan a karácsonyi receptjáték győztese!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számos kiváló recept érkezett hozzánk, köszönjük!

Igeen! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Igeen!

Az ízletes narancsos, baconbe tekert sajtos-aszalt szilvás csirkemell falatka recept beküldője, Medvegy Renáta nyerte az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést. Gratulálunk neki!

Az izgalmak itt még nem érnek véget: holnap kisorsoljuk a PROAKTIVdirekt nyereményjátékának győztesét! Addig még gyűjtögess, ki tudja, talán pont te viszed el a számládon lévő összeget! További kellemes karácsonyi készülődést kívánunk mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...