2018.04.13. 16:31:34 11939 347

Megkopott? – Tipp, ha akad a kulcsod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bosszantó jelenség, pláne, ha éppen sietünk, ha a kulcsunk nehezen nyitja az ajtót, amin épp mennénk befelé. Még idegesítőbb, ha a helyzet egyre csak rosszabbodik. Ilyenkor aztán jöhet a nyers erő, húzzuk, rángatjuk, forgatjuk (vagyis forgatnánk) a kulcsot, de a zár, ajtó nem mozdul.

Kulcs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kulcs

De csak óvatosan az „erőszakkal”, nehogy a kulcsunk, zárunk, és így a pénztárcánk bánja! Mert ilyenkor aztán oda a zár, ha mondjuk, beletörik a kulcs, vagy a rángatással kárt teszünk az amúgy jól működő zárban! Úgyhogy mielőtt nekiesnénk az ajtónak, vegyük kezelésbe a kulcsot! Mert nem kizárt, hogy „csupán” arról van szó, hogy az aprócska eszköz elkopott. Ilyenkor jöhet jól a következő trükk!

Így nyisd ki!

Három egyszerű lépéssel megoldhatod a kopott kulcs problémáját, hogy legközelebb könnyebben nyíljon az az ajtó!

Jöjjön a szappan!

Tegyél egy kevés folyékony szappant egy kis kefére, mondjuk egy kiszuperált fogkefére, és alaposan dörzsöld át vele a kulcsot, majd öblítsd le és szárítsd meg!

Satírozz!

Végy egy ceruzát és satírozd be vele az egész ceruzát! Fordíts különös figyelmet a sarkokra, élekre!

Most jön a törlés!

Keress egy rongyot, és töröld át vele a kulcsot! Majd próbáld ki a kulcsot működés közben!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.