2018.04.13. 16:31:34 11646 347

Megkopott? – Tipp, ha akad a kulcsod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bosszantó jelenség, pláne, ha éppen sietünk, ha a kulcsunk nehezen nyitja az ajtót, amin épp mennénk befelé. Még idegesítőbb, ha a helyzet egyre csak rosszabbodik. Ilyenkor aztán jöhet a nyers erő, húzzuk, rángatjuk, forgatjuk (vagyis forgatnánk) a kulcsot, de a zár, ajtó nem mozdul.

Kulcs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kulcs

De csak óvatosan az „erőszakkal”, nehogy a kulcsunk, zárunk, és így a pénztárcánk bánja! Mert ilyenkor aztán oda a zár, ha mondjuk, beletörik a kulcs, vagy a rángatással kárt teszünk az amúgy jól működő zárban! Úgyhogy mielőtt nekiesnénk az ajtónak, vegyük kezelésbe a kulcsot! Mert nem kizárt, hogy „csupán” arról van szó, hogy az aprócska eszköz elkopott. Ilyenkor jöhet jól a következő trükk!

Így nyisd ki!

Három egyszerű lépéssel megoldhatod a kopott kulcs problémáját, hogy legközelebb könnyebben nyíljon az az ajtó!

Jöjjön a szappan!

Tegyél egy kevés folyékony szappant egy kis kefére, mondjuk egy kiszuperált fogkefére, és alaposan dörzsöld át vele a kulcsot, majd öblítsd le és szárítsd meg!

Satírozz!

Végy egy ceruzát és satírozd be vele az egész ceruzát! Fordíts különös figyelmet a sarkokra, élekre!

Most jön a törlés!

Keress egy rongyot, és töröld át vele a kulcsot! Majd próbáld ki a kulcsot működés közben!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.