2022.11.25. 14:07:14 6531 231

Meghökkentő párosítás: téli pulcsi nyári ruhával – De működhet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy közeledünk időben a tél felé, ruhatárunk úgy válik egyre kiszámíthatóbbá. A vastag pulcsi-nadrág kombóval biztosan nem lövünk mellé, mert csinosnak csinos, kényelmesnek kényelmes, és ami a leglényegesebb: meleg, ami így a mínusz fokokat bűvölve egyáltalán nem mellékes. De ha van kedved, ezen a télen csavarhatsz egy kicsit az aktuális szetteden.

Nyári ruha, téli pulcsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári ruha, téli pulcsi

Mi lenne, ha megkeresnéd a kedvenc téli pulóvereid és hozzá passzintanád az imádott nyári ruhád valamelyikét? Talán még egy kis napfényt és belecsempészhetsz a vacogós napokba.

Van egy vad koktélruhád?

Ha nem szeretnéd, hogy nyári kedvenced télen a szekrény mélyén pihenjen, öltsd magadra a hideg évszakban is, egy szuper kapucnis pulcsi kíséretében!

Van egy csini midi ruhád?

Akkor keress egy bohókás kötött pulóvert és húzd a midi ruha fölé! Hétköznapinak nem nevezhető, ám kényelmes együttesben töltheted így a napodat.

Van egy szexi szatén ruhád?

A spagettipántos, már-már fehérneműnek vélt vékony szaténruhák idén nyáron is jó barátaink voltak a forróbb napokon. Ne tedd a szekrény mélyére télen sem! Egy szellősebb kötött pulcsival vidám, de mégis szexi összeállításban tipeghetsz majd be a legközelebbi partyra, házibulira!

Forrás: www.miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...