2015.12.03. 14:00:38 6175 275

Megható videó: néha egy elefántbébinek is kell segíteni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valami melegségre vágysz az egyre hidegebb napok és éjszakák ellen? Nézd meg ezt a videó, melyben a nagy elefántok segítik ki a sárban ragadt kiselefántot. Az eseményt egy szafariszervező társaság vette fel, azt hiszem ennél aranyosabb reklám nem is kell nekik, már most indulnék Afrikába, egy szafarira, cuki elefántokat nézni.

Sárban ragadt kiselefánt | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sárban ragadt kiselefánt | Fotó via youtube.com

A kiselefánt biztosan ezt sem felejti el!

Megható, ahogy visszafordulnak az elefántok segíteni a bajba jutott kicsinek. Ez az igazi csordaszellem. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...