2018.11.28. 18:18:47 10196 345

Megható üzenettel és Elton Johnnal ünnepel idén a John Lewis
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az angol áruház megszokott karácsonyi kisfilmjei már 10 éve hivatottak összekötni az ajándékvásárlást az ünnepi hangulattal. Azonban az utóbbi években már nem övezi a karácsonyi reklámokat akkora visszhang, mint korábban. A tavalyi kis történet, amelyben Moz, a kék szörny barátkozik össze egy kisfiúval, sem hatotta meg az embereket a várt módon. Az idei reklám hogy tetszik nektek?

Elton John - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elton John

Elton John a zongoránál ülve énekli ikonikus, „Your Song” című dalát, majd pedig lendületes képek következnek karrierjének legfontosabb állomásairól és életének különböző szakaszaiból. Végül pedig a történet valahogy mégiscsak összefonódik a karácsonyi ajándékozással. Ha még nem láttad, a szóban forgó „The Boy and The Piano” című karácsonyi reklámot, itt megnézheted:

Őszintén szólva, egyrészt Elton John nem tartozik a kedvenc előadóim közé, másrészt engem a cuki kis állatokkal sokkal jobban meg lehet venni. Éppen ezért hiába a megszokott recept, miszerint végy egy megható karácsonyi kis történetet – az sem (lenne) baj, ha nem túl kiszámítható -, és keress hozzá egy lírikus dalt, amit jó, ha le is lassítasz még egy kicsit, szerintem nem sikerült felülmúlni a tavalyit.

Habár az átszellemülés részemről elmaradt, azért az üzeneten nem árt elgondolkodnunk: Néhány ajándék valóban több mint csak egy ajándék!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink