2019.04.06. 17:48:47 10391 310

Megénekelt tárgyaink – Dalok olyan dolgokról, amelyek körülvesznek minket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, néha „alkotói válságba” kerülök, és órákat, van, hogy napokat kell gondolkodnom azon, vajon miről is írjak Nektek. Aztán egyszer csak jön az ihlet, homlokon cuppant a Múzsa, és csak úgy jönnek egymás után a sorok.

Petróleumlámpa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Petróleumlámpa

Persze, amikor éppen nem jut eszembe semmi, akkor nem érzem magam a topon. Lehet, csak példát kellene vennem híres dalszövegíróktól, kicsit jobban körül nézni magam körül? Hiszen a téma az utcán hever! Vagy ha nem is az utcán, legalábbis körülöttünk, minden nap használt tárgyaink között! Jöjjön most néhány dal, amiknek főszereplői egyszerű hétköznapi tárgyaink, ám sikerük máig töretlen!

Omega: Petróleum lámpa

Bródy János: Személyigazolvány

Bikini: Fagylalt

Nina: 99 Luftballons

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...