2021.02.13. 18:00:34 11003 256

Megdöbbentő szembesülések:-) – Ikres szülőként az élet:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szülőnek lenni csodás, és egyben kihívásokkal teli vállalkozás. Igaz ez, akár egy, akár kettő, akár több gyerkőc teszi különlegessé mindennapjainkat. Ha ikrek érkeznek a családba, az talán még izgalmasabbá teszi a többgyermekes szülővé válást.

Ikrek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ikrek

És hogy milyen, egyébként igen „komoly” kihívásokkal kell szembenézniük az ikres szülőknek? Hát, ezekkel itt mindenképpen!:-)

Autó

Amikor kiköltöztünk a városból, hiába a viszonylag jó tömegközlekedés, tervbe került egy második autó megvásárlása. Már el is terveztem, milyen lesz az én kis csajos szélvészem. És akkor jött a hír: dupla gyermekáldás várható. A képzeletbeli, cuki kicsi autómba pedig nem fér el 3 gyerkőc. Úgyhogy, elkezdtük nézegetni a kisbuszos hirdetéseket!:-)

A féltve őrzött babakocsi

Mindig több gyerkőcöt terveztük, így az első gyermeknek szánt holmikat már úgy vásároltuk meg, hogy majd jó lesz a kistesónak. Persze, mindez borult, amikor kiderült, ikrek érkeznek a családba. De soha nagyobb bajunk ne legyen!:-)

A mindig bevethető nagyszülők

Az első unokát a nagyszülők kitörő örömmel fogadják egy-egy estére, hétvégére. Még nagy buli mindkét félnek!:-) A második unokánál is nagy a lendület, de mi van akkor, ha a nem éppen kipihent szülők egy-egy éjszaka, esetleg hétvége erejéig szeretnék a nagyszülők gondjaira bízni az dupla öröm ikreket? Mert hát legyünk őszinték, hirtelen 0-ról 2-re, vagy éppen 1-ről 3-ra, vagy 2-ről 4-re váltani a nagyszülőknek sem egyszerű.

Az elképzelhetetlen

Mindig több gyermeket terveztünk a párommal, ám azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy rögtön a 2.körnél nagycsaládos, háromgyermekes szülők leszünk. Az érkezésük okozta öröm az első pillanattól megvolt, kitartott a várandósság alatt és még most is velünk van.:-) Hasonlóan az elképzelhetetlenség érzéséhez: míg vártuk őket, nem tudtuk elképzelni, hogyan is leszünk majd a két kisbabával. Most, hogy itt vannak velünk, már az elképzelhetetlen számunkra, milyen lenne „csak” eggyel.:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...