2018.08.17. 17:31:40 8298 238

Még több életmódváltó tipp a depresszió leküzdéséhez!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mit tehetünk, ha a magány és a tehetetlenség érzései kerítenek hatalmukba? Amennyiben nem egy átmeneti kis hullámvölgyről van szó, érdemes szakemberhez fordulni, és az ő tanácsai mellett kicsit megrendszabályozni az életünket!

Mosolyogni jó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolyogni jó

A depresszió nem gyógyíthatatlan betegség, számos természetes módon küzdhetünk ellene. Szintén hatásosak például a korábban taglalt módszerek: testmozgás (a friss levegőn), minőségi alvás és egészséges étkezés. Azt az időt, amit nem tudsz vidám (!) társaságban eltölteni, nehezebb átvészelni, de ez sem lehetetlen:

1. Ütemezz!

Az időgazdálkodásban szerzett tapasztalataink a depresszió elleni küzdelemben is kapaszkodóul szolgálhatnak számunkra. Ütemterv nélkül könnyebben szétfolyhatnak a napok, így méltán érezhetjük magunkat eredménytelennek és haszontalannak.

2. Teljen tevékenyen a nap!

Nem szabad megengednünk magunknak, hogy a depresszió mély gyökeret vethessen az életünkben. Az elvégzendő feladatok és az ezekhez kapcsolódó feladatok biztosítják azt az energiát, amellyel többet érhetünk el. Ne csak tervezgess, hajtsd is végre!

3. Foglalkozz elérhető célokkal!

A legtöbb depresszióban szenvedő ember motiválatlan, ezért életuntnak és lustának érezhetik magukat. Állítsunk magunk elé apró kihívásokat, hogy a sikerélményt meglovagolva egyre komolyabb célok felé haladva lábalhassunk ki a depresszióból!

4. Űzd el a pesszimista gondolatokat!

A negatív gondolatokkal való foglalkozás = depresszió! Ezek a gondolatok többségében alaptalanok, ha ilyenek ütik fel a fejüket, keress egy szórakoztató és ösztönző tevékenységet elterelésként. Sajnos az elhatározásunk és tevékeny hozzájárulásunk nélkül a gyógyszeres kezelés egyedül nem fog hosszútávú javulást hozni, érdemes megemberelni magunkat!

Forrás: depressionfixed.com/8-natural-depression-treatments

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...