2019.11.28. 18:32:14 8984 277

Még nincs téli/karácsonyi dekorációd? – Ötleteljünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívből csodálom azokat, akik már november közepén tudják, hogyan is dekorálják majd az otthonukat a téli ünnepekre! Bevallom, nálunk még az adventi koszorú is az utolsó pillanatban elkészült, de inkább beszerzett elem. De idén ez másként lesz!

Karácsonyi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi dekoráció

Legalábbis ötleteknek nem leszek híján a lenti két videó segítségével! Ha Te sem tobzódsz éppen a karácsonyi dekorációk ötleteiben, ez a cikk Neked szól! És persze mindenkinek, aki szeretné egy kicsit feldobni az ünnepekre való ráhangolódást!:-)

Csodálatos dolgok készíthetőek például egyszerű, hétköznapi tárgyakból!

Egy kicsit komolyabb, de semmivel sem bonyolultabb ötletek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...