2019.02.15. 16:46:08 13720 312

Még hogy a malacok nem viccesek! – Édes videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, falusi lányként a malacokról, disznókról nem az jut eszembe, hogy aranyosak.:-) Az eddig rájuk aggatott jelzőket nem részletezném, maradjunk annyiban, hogy nem úgy gondoltam rájuk, mint édes kis cukiságokra. Pedig ezek a négylábú apróságok is tudnak elbűvölőek lenni, ha akarnak!

Cuki malac - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cuki malac

És ha nem, akkor is!:-) No persze, ha gyereke lesz az embernek, pontosabban fogalmazva, ha meséket hallgató, néző gyereke lesz az embernek, akkor megintcsak máshogy néz a kis röfikre. Hiszen nem egy gyermekmese, aranyos történet szereplői a rózsaszín bőrben pompázó malackák. No, de térjünk vissza az igazi cocákhoz és az aranyossághoz. Hogy is jönnek ők össze ketten? A lenti videó tanúsága szerint nagyon is könnyen!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...