2023.10.02. 11:00:31 7368 230

Még hezitálsz? – 6+1 érv a rövid haj mellett!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha irigykedve nézem a rövid hajú ismerőseimet. Egyrészt irigylem őket a bátorságukért, amiért be merték vállalni az alig hajat. Másrészt pedig a rövid frizurával járó minden kényelem az, ami miatt néha azt érzem: nem bánnám, ha kicsit jobban megszaladna a fodrász ollója, miközben a hajamat vágja.

Rövid hajú nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rövid hajú nő

Ha Te is hezitálsz, miért legyen, vagy éppen ne legyen rövid a frizurád, mi most mutatunk néhány igencsak nyomós érvet a tüsi haj mellett!

  • Jól variálható! Ha nem a tüskére szavazol, szinte naponta új frizurát kreálhatsz magadnak! Összekötheted egy apró copfba, kiengedheted, adhatsz neki egy kis hullámot, kivasalhatod, hátra simíthatod és így tovább.

  • Tincseid is hálásak lesznek érte! Úgy bizony, hiszen kevésbé terhelődnek meg, mintha hosszú frizurát viselnél. Egészségesebbek, szebbek lesznek majd a hajszálaid!

  • Imádod a kiegészítőket? Ki mondta, hogy a rövid hajhoz nem passzol egy hajpánt, egy nagyobb méretű fülbevaló? Viseld ezeket is bátran! Minél hangsúlyosabb, annál jobb!

  • Jó választás, ha nagy változást szeretnél! Ha úgy érzed, életed olyan szakaszában vagy, amikor fenekestül felfordul minden, tégy rá még egy lapáttal! Vágasd le a hajad!

  • Nem lapul! A hosszú hajjal ellentétben a rövid haj nem lapul rá a fejedre, hacsak éppen nem ez a célod!

  • Rövidebb frizura, több idő! Képzeld el, hogy reggelente nem a frizurád kitalálásával, elkészítésével bíbelődsz, hanem alszol még egy kicsit, mondjuk plusz 15-20 percet! A rövid hajjal nem kell annyit piszmogni, ráérsz még egy rövidet is álmodni! Kipihentebben ébredsz, ami minden pénzt és tincset megér!

  • Megmutatja a valódi szépséged! Nincs mindent is takaró tincs, arcba hulló hajzuhatag, csak a pőre, tiszta arcod, amit senki elől nem kell eltakarnod.:)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.

Fel a kalappal! Elegáns védelem a fejnek

Érdekes, hogy egészen a XVII. század beköszöntéig egyetlen úri hölgy sem viselt kalapot. Viseltek azonban a cselédasszonyok, az alsóbb rétegekhez tartozó fiatal lányok, majd a későbbiek folyamán a városi polgárság hölgyei is. Ezután már nem kellett sok ahhoz, hogy a pompás kalapok belopják magukat a nők budoárjaiba, így előszeretettel viselték azokat séták, cukrászdázás, díszes vacsorák, vendéglők, teadélutánok idején, vagy éppen udvarlók fogadásakor. Nem csoda hogy a fejfedő-eleganciának ma is sokan hódolnak.

A tested többet „mondhat” minden szónál – Mert nem csak szavakkal kommunikálunk

Testünknek külön nyelve van, ami hangok és szavak nélkülisége ellenére is jelentőségteljes. A nem szavakkal közölt kommunikációs módok között élen járnak a gesztusok, a testtartás, a mimika, a szemkontaktus és a testtartás. Ezek alátámaszthatják vagy épp ellenkezőleg: érvényteleníthetik a verbálisan átadott üzenetközvetítéseket. Hitelesíthetik vagy hitelteleníthetik, hangsúlyozhatják vagy súlytalanná formálhatják mindazt, ami a szóbeli közlés során elhangzott.