2019.03.14. 18:13:19 10080 302

Még egyszer a hűtő tisztántartásáról – Hogy minden része csillogjon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a hűtő tisztításáról beszélünk, általában az utolsó, vagy éppen az utolsó utáni gondolatunk, hogy az ajtón lévő tömítőgumit is alaposan „megsikáljuk”. Pedig ha sokáig szeretnénk használni ezt a háztartási készüléket, nem árt erre is odafigyelni!

Hűtő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hűtő

Radiálisabb esetben nem ár lecserélni, ha már túl merevvé, rugalmatlanná vált a műanyag. Szerencsére, erre is van már költséghatékony megoldás! De ha inkább megspórolnád ezt a lépést, figyelj oda a tömítés állapotára!

Erre is jusson figyelem!

Ha hűtőt takarítasz, semmiképpen ne feledkezz meg a gumi megtisztításáról sem! Töröld át mosogatószeres vízzel ezt a részt is!

Ha megelőznéd a penészt!

Rendszeresen mosd át a tömítést ecetes vízzel, hogy megelőzd a sarkokban, redőkben kialakuló penészt!

Tisztítás után

Dörzsöld át a tömítést egy kis glicerinnel. Ezzel megakadályozhatod, hogy a gumi hamar töredezetté váljon, veszítsen rugalmasságából!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...